Gönül Dağı Dizisi 29. Bölüm Full İzle! 22 Mayıs 2021Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in yeni sezon dizilerinden olan Gönül Dağı, gördüğü ilgiyi artırmaya devam ediyor. Gerçek bir Anadolu hikayesi anlatan Gönül Dağı, tasvir ettiği bozkır aracılığıyla seyircisini içine çekmeyi başarıyor. Aşk hikayelerinin tüm yönlerini ele alan ve bol kahkaha içeren sahnelerle Gönül Dağı; izleyenlerini kah ağlatıyor kah güldürüyor. Bozkırda bir Anadolu masalı sunan Gönül Dağı, üç kuzenin yaşam öykülerini konu alıyor. Merakla beklenen Gönül Dağı dizisi 22 Mayıs 2021 tarihli fragmanı...

Gönül Dağı Dizisi 29. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Gerçek bir Anadolu masalı sunan Gönül Dağı, 17 Ekim 2020 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. TRT1’in yeni sezon dizilerinden biri olan Gönül Dağı, her geçen gün gördüğü ilgiyi artırıyor. Çekildiği coğrafyayı güçlü bir şekilde betimleyen Gönül Dağı, bozkır tasviri için izleyenlerinden tam puan almayı başarıyor. Yıllardır dile gelen efsaneleri ve unutulmaz aşkları ele alan Gönül Dağı, izleyenlerine aşk, dram ve komediyi aynı anda sunuyor. Her cumartesi saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Gönül Dağı’nın başrollerinde Berk Atan (Taner) ve Gülsüm Ali İlhan (Dilek) yer alıyor. Mustafa Çiftçi’nin gün yüzüne çıkmamış Anadolu hikayelerinden beslenen dizinin senaryosu, üç kuzenin başından geçenleri ele alıyor.

Gönül Dağı Dizisi 28. Bölümde Neler Yaşandı?

Gönül Dağı dizisi sevenlerinin karşısına en son 28.bölümü ile geldi. Bu hafta çok farklı bir icada adım atan kuzenler, izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Hamile olan Cemile’nin balık aşermesi üzerine Veysel, kasabada balık aramaya çıktı. Kasabanın hiçbir yerinde balık bulamayan Veysel çareyi amcaoğullarına gitmekte buldu. Amcaoğullarının birlikte gölde balık avlama maceraları izleyenleri bir hayli güldürdü. Saatlerce hiçbir şey avlayamayan kuzenler, mucit yönünü devreye soktu. Parlak bir fikir aklına gelen Taner, balık avlama sorununu yen icadıyla ortadan kaldırdı.

Balıkların ortaya takılması için müthiş bir yem üreten Taner, tüm sorunu ortadan kaldırdı ve bütün aileyi doyuracak kadar balık avlamalarını sağladı. Ramazan boyunca devam eden Ramazan şenliklerinin en iyisi ise sona saklanmıştı. Bayramda harika bir Ramazan şenliğiyle buluşan Gedelli sakinleri, izleyenlerine özlenen bayramları yaşattı. Belediye Başkanı Münir’in (Ege Aydan), Muammer (Ali Düşenkalkar), Hüseyin (Erdal Cindoruk) ve amcaoğullarına verdiği organizasyon yine birbirinden ilginç sürprizlerle seyircisinin karşısına çıktı.

Gönül Dağı Dizisi 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenilen Gönül Dağı, 29.bölüm fragmanı yayınlandı. Duygusal sahnelerle ev sahipliği yapan 29.bölümde Zahide’nin düğün telaşı bütün aileyi sarıyor. Dilek ve Taner arasındaki yakınlaşma giderek artarken, Zahide’nin düğünü maddi zorlukları beraberinde getiriyor. İcatları satmak için yola çıkan kuzenler başarısız olunca, Taner icatlarının patentlerini satmaya karar veriyor. Taner ve amcaoğullarının yaptığı icatların akıbeti ise bu akşam saat 20.00’da Gönül Dağı 29.bölümünde belli oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.