İbo Show 25. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 22 Mayıs 2021 2020 Tek Parça Youtube İzle

Ekranların özlenen yüzü İbrahim Tatlıses, 9 yıl aranın ardından ekranlara İbo Show programıyla geri dönüyor. Özleyenleriyle Star TV aracılığıyla buluşan İbrahim Tatlıses, her cumartesi İbo Show ile ekranlarda oluyor. Birbirinden ünlü konuklarıyla gerçek bir müzik ziyafeti yaşatan İbo Show, eğlenceli bir gece vaat ediyor. Merakla beklenen İbo Show programı 25. bölüm tanıtımı yayınlandı mı, bu hafta kimler konuk olacak? İbo Show programı 24. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

İbo Show 25. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların özlenen yüzü ve müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses, 9 yıl aranın ardından sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ekranlara ara vermek zorunda kalan ünlü türkücü, özlenen programı İbo Show ile geri dönüyor. Birbirinden ünlü konukların şarkılarını söylediği İbo Show’da izleyenler gerçek bir müzik ziyafeti yaşıyor. Konuklarının özel hayatlarının da sıkça konuşulduğu İbo Show’da gizli saklı hiçbir sır kalmıyor. Konuklarını hem ağlatan hem de güldüren İbo Show, benzersiz bir müzik keyfi sunuyor. İbo Show, her cumartesi saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

İbo Show Programı 24. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen İbo Show sevenlerinin karşısına en son özel bölümüyle çıktı. Bayram olması nedeniyle yeni bir bölüm yayınlamayan program; şimdiye kadar yayınlanmış olan bölümlerden elde edilmiş çok özel bir kolaj ekrana getirdi. Bol kahkahalı ve çok ünlü isimlerin yer aldığı İbo Show’un özel bölümünde, bu hafta benzersiz bir müzik ziyafeti vardı. Seyircisini hem güldüren hem de ağlatan İbo Show, her türdeki müziği ekranlara taşıdı.

İbo Show’un özel bölümündeki kolajında Kubat, Hülya Avşar, Demet Akbağ, Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Latif Doğan, Ümit Besen ve Cengiz Kurtoğlu gibi isimlerin söylediği şarkılar yer aldı. Sohbetleriyle İbo Show’u renklendiren Cem Yılmaz, Zafer Alagöz ve MFÖ gibi isimler özel bölümün bol kahkahalı kısmını ortaya çıkardı. Işın Karaca, Deniz Seki, İrem Derici, Erkan Petekkaya, Sinan Akçıl, İsmail YK ve Fatih Ürek gibi isimlerinde yer aldığı özel bölüm, izleyenlerine tam bir bayram gecesi yaşattı.

İbo Show Programı 25. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bu Hafta Kimler Konuk Olacak?

Ekranlara özlenen İbo Show programı ile geri dönen İbrahim Tatlıses, sevenleriyle hasret gidermeye devam ediyor. Müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses’in sunduğu programda birbirinden ünlü konuklar yer alıyor. Her hafta değişen konseptiyle gerçek bir müzik ziyafeti veren İbo Show, bu hafta Ankara şarkılarını gündemine alıyor. Türkiye’nin en ünlü Ankara şarkıcılarını konuk edecek olan İbo Show, izleyenlerini yine ekrana kilitleyeceğe benziyor. İbo Show 25. Bölüm konukları Ayşe Dinçer, Hüseyin Kağıt, Veli Erdem Karakülah, Mustafa Taş, Serkan Nişancı ve İbocan olarak biliniyor. İbo Show, bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.