Kardeşlerim 14. Bölüm Full İzle! 22 Mayıs 2021 Kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV’de yayın hayatına sezonun son düzlüğünde başlayan Kardeşlerim, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Reytinglerde başarıyı yakalamış olan Kardeşlerim, kritik viraj olan 13.bölümü de atlatmış görünüyor. Yayın hayatına kesintisiz devam eden dizi, dört kardeşin dram dolu hayatını ele alıyor. Sevgi dolu bir hikayeyi seyirciyle buluşturan Kardeşlerim, her cumartesi ekranlardaki yerini alıyor. Merakla beklenen Kardeşlerim dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm ayrıntılar...

Kardeşlerim 14. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Anne ve babasını kaybeden kardeşlerin hayat mücadelesini ele alan Kardeşlerim, izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. 13.bölümü ile ekranlara birer birer veda eden dizilerin aksine Kardeşlerim, tehlikeli virajdan aldığı reytinglerle çıkmışa benziyor. Ele aldığı aşk öyküleriyle kalpleri ısıtmayı başaran Kardeşlerim’in izleyenleri bir sonraki bölümü merakla bekliyor. Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, umut dolu bir öyküyü izleyicisiyle paylaşıyor. Kardeşlerim her cumartesi saat 20.00’da ATV ekranlarından yayınlanıyor.

Kardeşlerim Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV’nin sevilen dizisi haline gelen Kardeşlerim, sevenlerinin karşısına en son 13.bölümü ile çıktı. Yalan ve hayal kırıklığı üzerine kurulu bu bölüm, kardeşlerin yollarındaki keskin virajları ekranlara taşıdı. Öğrendiği gerçekle savulup giden Ömer, yaşadığı şoku bir türlü atlatamadı. Kadir ise kardeşine sahip çıkabilmek ve evi geçindirebilmek için çareler aramaya başladı.

Suzan’ın Akif’ten alacağı intikamdan vazgeçmeye hiç niyeti yoktu. Bu bölümde de planlar yapan Suzan, Akif’ten intikam alabilmek için harekete geçti. Ömer’in kardeşi olduğunu bir türlü kabullenemeyen Harika, yaptığı hareketlerle izleyenleri bir hayli kızdırdı. Suzan’ın karşısına dikilen Şengül, Ömer’e sahip çıkmazsa Suzan’a neler olacağı hakkında tehditler savurdu. Suzan’ın Akif için yaptığı plan ise Ömer’i ilginç bir biçimde etkiledi.

Kardeşlerim Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenilen Kardeşlerim 14.bölüm fragmanı yayınlandı. Melisa ile Kadir arasındaki maddi uçurumun öne çıktığı bu bölümde, Kadir’in izleyenlere duygu dolu anlar yaşatması bekleniyor. Yeni hayatına ayak uydurmaya çalışan Ömer, Harika’nın aşağılamalarına maruz kalıyor. Ömer’in geçirdiği kaza ise anne ile oğlu birbirine daha sıkı bağlıyor. Kardeşlerim, bu akşam saat 20.00’da sevenlerin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.