Kefaret Dizisi 27. Bölüm Full İzle Star TV! 23 Mayıs 2021 Kefaret Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin yeni sezon dizilerinden olan Kefaret, yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Ele aldığı hikayenin ilginçliğiyle ilgileri üzerine çekmeyi başaran Kefaret, Zülfi Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanıyor. Usta oyuncularının hayat verdiği roman karakterleri seyircinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Her pazar FOX TV aracılığıyla sevenleriyle buluşan Kefaret, saat 20.00’da yayınlanıyor. İlgiyle takip edilen Kefaret Dizisi 27. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret  Dizisi 27. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Müzik öğretmeni Zeynep’in hayatını konu alan Kefaret, ilginç hikayesiyle izleyicinin odağı haline gelmeyi başarıyor. Sevenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Kefaret dizisinde Zeynep’in hayatı sadece bir gün içerisinde değişiyor. Kısa sürede kızı da dahil her şeyini kaybeden Zeynep, yanında kimsenin kalmaması üzerine intihara karar veriyor. Oysa yanında kalan bir kişi onun için işini bile kaybetmeyi göze alıyor. İlerleyen bölümlerde komiser Sinan ile müzik öğretmeni Zeynep arasındaki aşka tanıklık eden Kefaret, Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından ekranlara uyarlanıyor. Yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturduğu Kefaret dizisinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Kefaret Dizisi 26. Bölümde Neler Yaşandı?

Büyük bir ilgiyle takip edilen Kefaret dizisi sevenlerinin karşısına en son 26.bölümü ile çıktı. Zeynep ve Sude açısından zor zamanların yaşandığı bu bölümde, izleyiciyi hayli fazla duygusal sahneler bekliyordu. Sude’nin vesayetini mahkemede kaybeden Zeynep yıkıldı. Mahkeme ise Sude’nin vesayetini Selena’ya vermeye karar verdi. Sude’yi kaybetmenin şoku tüm aileye yayılırken, Sude’ye duyulan özlem ilk günden artmaya başladı.

Arzu’yu bebeklerini doğurmak için ikna etmeye çalışan Ahmet’in başarılı olup olamayacağı izleyenler tarafından merak edilir hale geldi. Alp’in ilgisini üzerine çekmek isteyen Meltem, birlikte bir tatil planı yapmaya karar verdi. Münevver’in evlilik yolundaki uyum süreci ise dizinin başka bir konusunu oluşturdu.

Kefaret Dizisi 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Heyecanla beklenen Kefaret dizisi 27.bölüm fragmanı izleyenleriyle buluştu. Dizinin fragmanında aileyi daha zor zamanların beklediği görülürken, Arzu’nun ortadan kaybolması dikkatleri çekti. Sude’nin Selena’ya karşı duyduğu kin büyürken, Selena bunun için Zeynep’i suçluyor. Kefaret, 23 Mayıs 2021 Pazar akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.