Menajerimi Ara 38. Bölüm Full İzle Star TV! 23 Mayıs 2021 Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Star TV’nin sevilen yapımlarından olan Menajerimi Ara, vermiş olduğu bir haftalık aranın ardından ekranlara gelmeye devam ediyor. Ego Ajans içerisindeki keyifli yarışı konu alan Menajerimi Ara, izleyenlerini ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Dicle ile Barış aşkı ise kaldığı yerden devam ediyor. Sabırsızlıkla beklenen Menajerimi Ara dizisi 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Menajerimi Ara dizisi 37. bölümde neler yaşandı? İşte Menajerimi Ara ile ilgili tüm detaylar...

Menajerimi Ara 38. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Ele aldığı konunun özgünlüğüyle hayran kitlesi oluşturmayı başaran Menajerimi Ara dizisi, Ego Ajans’ta çalışan menajerlerin serüvenlerini konu alıyor. Kendi oyuncuları için sürekli kıyasıya bir rekabet içinde olan menajerler, tatlı bir yarışın ekranlara taşınmasını sağlıyor. Ay Yapım imzalı olan Menajerimi Ara dizisinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş, senarist koltuklarında ise Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş oturuyor. Drama ve komediyi harmanlayan Menajerimi Ara, tecrübeli ile genç oyuncuları aynı kadroda buluşturuyor. Fransız yapımı Dix Pour Cent dizisinden uyarlanmış olan Menajerimi Ara dizisinin başrollerinde Barış Falay, Fatih Artman, Canan Ergüder, Ayşenil Şamlıoğlu ve Ahsen Eroğlu gibi isimler bulunduruyor.

Menajerimi Ara Dizisi 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Bayram nedeniyle yayına bir hafta ara veren Menajerimi Ara dizisi, sevenlerinin karşısına en son 37.bölümü ile çıktı. İrem’in Barış’a yazığı notu gören Dicle, ikilinin arasında bir ilişkinin varlığından şüphelenmeye başladı. Emrah, Gülin ve Meral’e bu durumdan bahseden Dicle, arkadaşlarından yardım istedi. Konu hakkında bilgi sahibi olan üçlü Dicle’den bu konuyu saklamaya karar verdi ve her şeyi anlattılar.

Konuşmaların tamamını dinleyen Tuğrul, Ego Ajans’ta yeni bir kaosa neden olacaktı. Peride ile Ceyda arasında gerilen ipler, kaçınılmaz sonu hızlandırdı. Kalp krizi geçiren oyuncusuna karşı acımasız olan Ceyda’yı suçlayan Peride, ağza alınmayacak laflar etti. Reste rest ile karşılık veren Ceyda ise geri adım atmadı ve Peride’yi kovdu. Bu bölümde ikililer arasındaki artan sıcak temas izleyenlerin kalbini ısıtmayı başardı.

Ego Ajansı’nın bu haftaki ziyaretçilerinden biri Gülden Avşaroğlu’ydu. Dünyaca ünlü bir yapımının İstanbul versiyonunu çekeceklerini söyleyen Avşaroğlu, ajanstan başrol oyuncusu istedi. Üç menajer arasındaki rekabeti ateşleyen bu olay; Çınar, Dicle ve Kıraç’ın kendi oyuncularını çalıştırmayı başlamasının ekranlara yansımasına neden oldu. Menajerlerin oyuncularını ise sanat camiasının ünlü isimleri Çağrı Çıtanak, Onur Büyüktopçu ve Ruhi Sarı canlandırdı.

Menajerimi Ara Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sabırsızlıkla beklenen Menajerimi Ara dizisi 38.bölüm fragmanı izleyenleriyle buluştu. Fragmana göre; Barış ile Dicle’nin başına gelen talihsiz kaza, birlikte geçirecekleri zamanın arttıracağa benziyor. Ada Masalı’nın çekimleri için harekete geçen menajerler, yine tatlı bir yarışın içerisine giriyor. Menajerimi Ara dizisi 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 20.00’da Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.