Savaşçı Dizisi 106. Bölüm Full İzle! 22 Mayıs Savaşçı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin gözde dizilerinden olan Savaşçı, hız kesmeden sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Askeri konuları ele alan Savaşçı, izleyenlerine aksiyon dolu sahneler sunuyor. Sevenlerine nefes tutturan konusuyla başarısını her geçen gün artıran Savaşçı, tecrübeli oyuncu kadrosuyla da takdirleri üzerine topluyor. Büyük bir ilgiyle beklenen Savaşçı dizisi 106.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı dizisinin 105.bölümünde neler oldu? İşte Savaşçı dizisi hakkındaki tüm detaylar…

Savaşçı Dizisi 106. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Seyircisiyle 9 Nisan 2017 tarihinden bu yana buluşmaya devam eden Savaşçı, askeri alandaki bir birliğin hayatını konu alıyor. Limon Film imzalı olan Savaşçı, seyircisinin karşısına 5.sezonuyla çıkıyor. 5 sezondur yakaladığı popülerlikten bir şey kaybetmeyen Savaşçı’nın başrollerinde; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli ve Tamer Karadağlı yer alıyor. Vatan için canlarını feda ederken gözlerini kırpmayan kahramanlardan oluşan bordo bereli ekip, Savaşçı dizisinin ana konusunu oluşturuyor. Her bölüm macera ve aksiyon dolu sahnelerle ekranlara gelen Savaşçı, her cumartesi saat 20.00’da yayınlanıyor.

Savaşçı Dizisi 105. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV’nin popüler yapımlarından olan Savaşçı, sevenlerinin karşısına en son 105.bölümü ile çıktı. Göktürk Albay ile Uzi arasındaki karşılaşmanın öne çıkarıldığı bu bölümde, her iki tarafta bazı nedenlerden dolayı şoka uğradı. Birçok soruyu beraberinde getiren bu karşılaşma ekibin de gündemi arasında yer alıyordu. Karşıdaki düşmanın kim olduğunu soran her iki tarafta duruma bir türlü anlam veremedi.

Yeva planını devreye sokan Albay ve Haydar Yüzbaşı ateşin içerisinde kaldı. Çatışma sırasında kaçmayı başaran Uzi’nin akıbeti ise seyirci tarafından merak edilmeye başlandı. Oğlu Oktay’ın suçsuz olduğunu öğrenen Gündüz’ün mutluluğu ekranlara yansıdı. Geçmişte yaşanan olayların araştırılmaya başlanması yeni olayların iyice karışmasına neden oldu.

Savaşçı Dizisi 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sabırsızlıkla beklenen Savaşçı dizisi 106.bölüm fragmanı ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Fragmana göre; silah arkadaşlarını şehit eden teröristin peşine düşen Kılıç Timi, yeni bir operasyonun içerisinde kendini buluyor. Albay Oktay Göktürk’le ilgili önemli bir haber karargahın ortasına bomba gibi düşerken, Kopuz Albay, gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçiyor. Savaşçı bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.