Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 24 Mayıs 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim?

Ekranların renkli programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yeni bir haftaya başlayan program, neşeli ikili Demet Akalın ve Alişan’ın sunumuyla ekranlara geliyor. Bol kahkahalı, eğlenceli ve öğretici bir içeriğe sahip olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, birbirinden farklı alanlarda ünlü olan konuklarını seyircisiyle buluşturuyor. Yeni bölümünün konukları merakla beklenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Mayıs konukları kimler? İşte detaylar...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Mayıs 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Uzun süredir sevenlerinin karşısına gündüz kuşağı programıyla çıkan Demet Akalın ve Alişan, 10 Ağustos 2020 tarihinden bu yana yayınlanıyor. İzleyenlerine eğlenceli anlar yaşatan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, ünlü konuklarıyla gündemleri sarsmaya devam ediyor. Sanat camiasının tüm sırlarını alt üst eden ikili, sağlık alanındaki uzman konuklarıyla da pratik ve öğretici bilgiler sunuyor. Lezzetli ve sağlıklı tarifleri de sevenleriyle paylaşan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, Türkiye’nin en ünlü şeflerini seyircisinin evlerine konuk ediyor. İzleyenlerinin keyifle takip ettiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, hafta içi her gün saat 09:45’te Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 21 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Türkiye’nin beğenilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah, seyircisinin karşısına en son 21 Mayıs Cuma günü çıktı. Haftayı arabesk müziğin kraliçesi olan Güllü ile kapatan program, duygusal anlara ev sahipliği yaptı. Güllü; “Kopamam Senden”, “Ödüm Kopuyor” ve “Değmezmiş Sana” isimli özlenen şarkılarını Demet ve Alişan ile Sabah Sabah seyircisi için söyledi. İzleyenleri buğulu sesiyle duygulandıran güzel sanatçı, özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarıyla da çok konuşuldu.

Fizyoterapist Zafer Aksungur’u programına konuk eden Demet ve Alişan, boyun düzleşmesini geçirmeye yardımcı egzersizleri uygulamalı olarak ekranlara taşıdı. Bel ağrısı ve bel fıtığının nasıl ayırt edileceğini anlatan Aksungur, karın ve bel kasları nasıl güçlendirilir sorusuna da cevap verdi. Mutfakta Şef Esra Tokelli’yi konuk eden Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı seyircisine saraylara layık bir menü sundu. Şef Tokelli, seyircilerine özel olarak; saray çorbası, darülziyafe köftesi ve sütlaç tarifi verdi.

Demet Ve Alişan İle Sabah Sabah 24 Mayıs Konukları Kimler?

Ekranların sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 24 Mayıs 2021 tarihinde de sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sanat camiasının ünlü isimlerini programına konuk edecek olan ikili, benzersiz bir müzik ziyafetini garanti ediyor. Sağlık alanındaki konuklarıyla öğretici bilgiler sunacak olan Demet ve Alişan, programın mutfağından pratik lezzetleri ekrana getirmeyi hedefliyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah bugün saat 09:45’te Star TV ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.