Müge Anlı Tamamı Tek Parça 24 Mayıs 2021 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonun fenomen ismi Müge Anlı, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Tatlı Sert formatıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Açık sözlülüğü ve hayırseverleriyle tanınan tecrübeli sunucu, gerçeği gün yüzüne çıkarmak için ele aldığı dosyaları deşiyor. Her bölümünde elde ettiği ipuçlarını seyircisiyle paylaşan Müge Anlı, bir sonraki bölümünün merakla beklenilmesini sağlıyor. İşte detaylar...

Müge Anlı İle Tatlı Sert 24 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Kesintisiz olarak 2008 tarihinden bu yana devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert, Türk televizyon tarihinin en uzun gündüz kuşağı programı olma rekorunu elinde tutuyor. Sevenleriyle hız kesmeden buluşmaya devam eden program, şüpheli kayıp ve ölümler hakkındaki dosyaları ele alıyor. Tecrübeli ekibiyle birlikte gerçeğin peşine düşen Müge Anlı, elde ettiği ipuçları aracılığıyla suçluların yargılanmasına destek oluyor. Konuklarının gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyan Müge Anlı ile Tatlı Sert, her bölümüyle gündem olmayı başarıyor. Yaptığı hayır işleriyle de adından sıkça söz ettiren Müge Anlı, seyircisinin gönlünde açık sözlülüğüyle taht kurmuşa benziyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 21 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı sevenlerinin karşısına en son 21 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Haftaya kayıp Seda’yı bularak veda eden Müge Anlı, eşinin amcasıyla kaçtığı iddia edilen Seda’yı ve amcayı stüdyoya getirdi. Stüdyoda yüzleşen ikili seyircilere ilginç anlar yaşattı. Günler sonra ailesiyle canlı yayında buluşan Seda, sadece huzur istediğini, huzuru ise amca Emir ile yaşamak istediğini belirtti. Amcanın eşi Gülüş’ün tepkilerini üzerine çeken bu sözler, “Benim yuvamı yıkmakla mı huzuru aradın” cümlesinin stüdyoda yankılanmasına neden oldu. Stüdyoda baygınlık geçiren Arzu’nun; Seda’nın “Emir ile nikah kıyacağız” dediğini aktarmasıyla tansiyon iyice yükseldi. Amca Emir’in Seda’nın fotoğraflarını herkese yayması ise Müge Anlı’nın sert tepkisini üzerine çekmesine neden oldu.

Müge Anlı’nın 2019 yılında ele aldığı Nalan Şimşek’in şüpheli kaybı, çıkarılan mahkeme tarafından tutuklanan eş ile son buldu. Kayıp kadının öldürüldüğünü ortaya çıkaran Müge Anlı, ''Eşim Almanya'da kanserden öldü'' diyen kocanın şaibeli ifadelerine dikkat çekmişti. Konuyla ilgili harekete geçen İskenderun İlçe Emniyeti, canlı yayını ihbar kabul etti ve eş Mustafa Şimşek hakkında devam eden davaya yayın kayıtlarını delil olarak ekledi. İskenderun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davanın son duruşması, 20 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirildi. Konuyu yakından takip eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve ekibi, elde ettikleri ipuçları ve yayın kayıtları sayesinde katili tutuklatmayı başardı. Konuyla ilgili açıklama yapan Müge Anlı, Nalan’ın kocasının çıkmış olduğu mahkemede, tutuklanarak cezaevine gönderildiğini söyledi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 24 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

İzleyenlerinin merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. 24 Mayıs 2021 tarihinde yeni bir haftaya başlayacak olan Müge Anlı’nın Seda ve amca Emir hakkındaki konuyu bir sonuca bağlaması bekleniyor. Nevşehir’de kaybolan üç kadın arasındaki bağlantıyı çözen Müge Anlı, konuyla ilgili yeni gelişmeleri seyircisi ile bugün paylaşıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.