Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 24 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 711. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Televizyonların sevilen yapımı Gelinim Mutfakta, Seda Sayan’ın renkli sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. İzleyenlerine keyifli anlar yaşatan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, birbirinden farklı 4 gelinin kıyasıya rekabetini ekranlara taşıyor. Gelinlerin dişe diş yarıştığı, kaynanaların ise jüri koltuğunda oturduğu programda; heyecan hiç son bulmuyor. Haftanın elenen isminin merakla beklendiği Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Mayıs puan durumu nasıl, bilezikleri kim kazandı, kim elendi?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 24 Mayıs 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen ismi Seda Sayan, Kanal D ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta formatının sunuculuğuyla hayranlarıyla buluşan Seda Sayan, izleyenlerine bir hayli keyifli dakikalar yaşatıyor. Gelin ve kaynanaların tatlı atışmalarını ekranlara taşıyan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı, gelinlerin el lezzetlerini yarıştırıyor. Kendilerine verilen yemeği birebir yapmak için yarışan 4 gelin, her sabah kollarını sıvayarak, mutfağa giriyor. Gelinleri yemek yaparken onları çekiştiren kaynanalar, günün sonunda puanlarıyla ortalığı karıştırmayı başarıyor. Her gün birincinin çeyrek altın kazandığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının hafta finalinde birinci olan isim 5 bileziğin sahibi olurken, sonuncu olan isim programa veda ediyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranları aracılığıyla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 21 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı sevenlerinin karşısına en son 21 Mayıs Cuma günü çıktı. Hafta finalini gerçekleştiren program günün birinci olan gelinine 10 bin TL değerinde 5 altın bilezik hediye etti. Hafta boyunca kaynanalardan puanları toplayan gelinler, son gün puanını almak için kolları sıvadı. Mutfakta sürekli birbiriyle didişen gelinler, yayın boyunca gerilim dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kaynanalardan son gün puanını da toplayan gelinler, final anına geçti. Haftanın birincisi ola gelin izleyenleri bir hayli şaşırtırken, eleme potasına giren isimler yürekleri hoplattı. Hafta boyunca kaynananlardan 87 puan toplayan Esra, 5 altın bileziğin sahibi oldu. Esra’yı ikinci olarak takip eden Seda ise 81 puanla bileziklere veda etti. Eleme potasına giren Yağnur ve Aynur hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Gelinim Mutfakta’ya veda eden isim ise 61 puanda kalan Aynur ve kaynanası Gülten oldu. Yağnur ise 70 puanla haftayı üçüncü tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 24 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Sevenlerinin karşısına yeni bir hafta ve yarışmacıyla çıkmaya hazırlanan Seda Sayan ile Gelinim mutfakta, 24 Mayıs Pazartesi günkü yayınına saat sayıyor. İddialı bir yarışmacının katıldığı programda, bu bölüm gerginlik üst safhaya çıkıyor. Esra’nın sahtecilik ile suçlandığı yeni bölümde, yarışmacılar arasındaki ipler bir hayli geriliyor. Esra’nın yayın anında tutan sancısı ise günün finaline bomba gibi düşüyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta bugün saat 13.15’te Kanal D ekranları aracılığıyla izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.