Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 199. Bölüm Full İzle! 24 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların tecrübeli yüzü Didem Arslan Yılmaz, hayranlarının karşısına Vazgeçme formatıyla çıkmaya devam ediyor. İzleyenlerini ele aldığı konularla bir hayli heyecanlandıran Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, konuklarının gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyor. Şüpheli kayıp ve ölüm dosyalarını ele alan Didem Arslan Yılmaz ve ekibi, dolandırıcılık iddialarına da Vazgeçme programı içerisinde yer veriyor. Olaylarla ilgili yeni gelişmelerin merakla beklendiği Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 24 Mayıs 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ

İlk yayın tarihinden bugüne Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gerçeğin peşine düşen tecrübeli sunucu, konuklarının ortaya attığı iddiaları gazetecilik içgüdüsüyle değerlendiriyor. Programı içerisinde alanında uzman kişileri de bulunduran Didem Arslan Yılmaz, sorularıyla iddialarının odağındaki ismi terletiyor. Gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, şüpheli kayıp ve ölümler, ilginç aldatma hikayeleri, nitelikleri dolandırıcılık ve çete suçların dosyalarını canlı yayında açıyor. İzleyenlerinin bir sonraki bölümü merakla beklediği Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, hafta içi her gün, saat 15.15’de Show TV’den canlı yayınlanıyor

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 21 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Türkiye’nin merakla takip ettiği Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme sevenlerinin karşısına en son 21 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Faruk Ünür’ün şüpheli ölümünü ele alan Didem Arslan Yılmaz ve ekibi 39 yaşındaki adamın geçirdiği kaza anlarını ekranlara taşıdı. Kaza gününü anlatan Faruk’un babası konuyla ilgili gelini ve sevgilisini suçladı. Kaza yerine giden Vazgeçme muhabirleri, alandaki gariplikleri seyirci ile paylaştı. Programının bir süredir konuğu olan Yiğit hiç görmediği babasını arıyordu. Babası için cami avlusuna bırakıldığı köyün muhtarından şüphelenen Yiğit ile muhtar arasındaki DNA testi sonucu negatif çıktı. Bunun üzerine Yiğit, babasını aramaktan vazgeçmediğini ve aramaya devam edeceğini duyurdu.

Programın bir diğer konuyu eşinin sosyal medya fenomeni olmak için evden kaçtığını iddia eden Fatih’ti. Evden kaçan eş Eda’yı bulan Didem Arslan Yılmaz ve ekibi, canlı yayın aracılığıyla Eda ile konuştu. Hakkındaki iddiaları reddeden Eda, Fatih’in nafaka ödemek istemediğini ortaya attı. Her ay 2 bin lira nafaka ödemek istemediğini teyit eden Fatih, Eda’nın tepkisiyle karşılaştı. Eda, nafakanın kendisi için değil, çocukları için olduğunu söyledi. Programın bir diğer konuğu ise 18 yıldır görüşemedikleri oğullarını arayan Naciye ve Fehmi Moroğlu’ydu. Gelinleri nedeniyle oğullarını 18 yıldır göremediğini iddia eden aile, sert bir üslupla gelinlerini suçladı. 3 kez kalp krizi geçirdiğini söyleyen Fehmi, oğlunun hiçbirinde hastaneye gelmediğini iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 24 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların merakla takip edilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, yeni haftada da sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 24 Mayıs Pazartesi günü ekranlarda olacak olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının bu bölümünde Faruk Ünür’ün şüpheli ölümünün ele alınmaya devam etmesi bekleniyor. Diğer konuklarının yüzleşmelerinde ikinci perdeye geçecek olan Didem Arslan Yılmaz, Yiğit’in babası hakkında da yeni ipuçlarını izleyicileriyle paylaşmayı planlıyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün saat 15.15’de Show TV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.