Kağıt Ev Dizisi 6. Bölüm Full İzle! 24 Mayıs 2021 Kağıt Ev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların çiçeği burnunda yapımlarından olan Kağıt Ev, izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kısa sürede kendisine özgü bir hayran kitlesi yaratan Kağıt Ev, ele aldığı konunun ilginçliğiyle izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Fırtına ailesinin kızları Cemre’nin işlediği cinayet sonucu darmaduman olan aile, hukuk profesörü baba, avukat anne ve üç çocuktan oluşuyor. Kızlarının cinayetlerini örtbas etmeye karar veren anne ve baba işlerin iyice karışmasına neden oluyor.

Kağıt Ev Dizisi 6. Bölüm İzle Star TV İzle! TIKLAYINIZ

Star TV’nin yeni başlayan dizisi Kağıt Ev, her geçen gün üzerine çektiği ilgiyi artırıyor. Dram türündeki içeriğiyle sevenlerini ekrana kilitleyen Kağıt Ev, genç bir kızın ailesi için işlediği cinayeti konu alıyor. Fırtına ailesinin en büyük kızları olan Cemre, İnci’yi babasının sevgilisi sandığı için öldürse de Cemre’nin yanıldığını anlaması çok uzun sürmüyor. Kızlarını korumak isteyen Aylin ve Cihan ise suçun delillerini örtbas etmek için harekete geçiyor. Bu andan itibaren kabusa dönen Fırtına ailesinin hayatı, Cemre’nin hiç suçluluk duymamasıyla birlikte başka soruların ortaya çıkmasına neden oluyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun yer aldığı Kağıt Ev, her pazartesi, saat 20.00’da Star TV ekranları aracılığıyla sevenleriyle buluşuyor.

Kağıt Ev Dizisi 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Giderek popülerliğini artıran Kağıt Ev dizisi sevenlerinin karşısına en son 5.bölümü ile çıktı. Azra’nın programına konuk olan görgü tanığının Mert Fırtına’yı suçlaması ailenin kızlarını korumak için ortaya koyduğu tüm çabalarını yersiz kıldı. Fırtına ailesinin kızları yerine oğulları cinayet ile suçlanmaya başladı. Bunun üzerine İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalan Mert, İnci’nin babası ve abisinin tepkisini üzerine çekti. Emniyette Bülent’e ifade veren Mert, gece boyunca dışarda olduğunu kabul edince gerçek bir şüpheli haline geldi.

İnci’nin cesedinin ıssız kayalıklarda bulunması bir sürü soruyu beraberinde getirdi. İntihar süsüne inanmayan polis, Cihan’dan yardım istedi. Azra’nın Cihan’ın peşinden ayrılmaması Cihan’ın Azra ile olan ilişkisine son vermesine neden oldu. Bunun karşılığında ise Azra’nın attığı adım bir hayli ses getirdi. Karısı Aylin’in babasının katil olduğunu öğrenen Cihan, Aylin ile yüzleşti. Kızlarının bu nedenle katil olabileceğini düşünen Aylin ve Cihan, kızlarını katil gen araştırmasına soktu. Kızlarının hasta olduğunu öğrenen ebeveynler, Cemre’nin tepkilerinden dolayı bu duruma hiç şaşırmadı. Cemre’nin kaçırılması ve Mert’in olan biten her şeyi duyması ise bölüme damga vuran sahneler arasında yer aldı.

Kağıt Ev Dizisi 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Merakla beklenen Kağıt Ev dizisi 6.bölüm fragmanı ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Sevgilisi İnci’yi kız kardeşi Cemre’nin öldürdüğünü öğrenen Mert, yeni bölümde hayal kırıklığına uğruyor. Mert’in zor zamanlar geçirdiği bu bölümde, Cemre’nin katil olduğunu öğrenen tek kişi abisi olmuyor. Babasının da durumu öğrenmesi üzerine Aylin de zor zamanlar geçireceğe benziyor. Kağıt Ev bu akşam saat 20.00’da Star TV’de yayınlanıyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.