Survivor 2021 Tek Parça İzle! 24 Mayıs 2021 Perşembe Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Dünyanın fenomen programları arasında yer alan Survivor Türkiye’de de çekilmeye devam ediyor. 2021 sezonuyla ekranlara gelen Survivor, bu sezon ünlüler ile gönüllerinin kıyasıya yarışına ev sahipliği yapıyor. Yavaş yavaş finale yaklaşan Survivor 2021, takımları yeniden oluşturuyor ve Kırmızılar ile Mavileri yarıştırıyor. Merakla beklenen Survivor Türkiye programı 23 Mayıs’ta neler yaşandı, eleme adayı kim oldu? Survivor Türkiye programı 24 Mayıs tanıtımı yayınlandı mı?

Survivor 2021 24 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Merakla takip edilen Survivor 2021 sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. TV8 ekranlarından yayınlanan yarışma, giderek yaklaşan final tarihiyle seyircisine nefesleri tutturuyor. 2021 sezonunda ünlüler ve gönüllerinin yarışına ev sahipliği yapan Survivor, birleşme partisinden bu yana Kırmızılar ve Mavilerin yarışına ev sahipliği yapıyor. Her hafta kritik bir dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor, haftanın 6 günü saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

Survivor Türkiye Programı 23 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Eleme Adayı Kim Oldu?

Cumartesi ve pazar günleri haftanın 2 eleme adayının belli olduğu Survivor 2021, sevenlerinin karşısına en son 23 Mayıs Pazar günü çıktı. 2’nci eleme adayının belli olduğu ada konseyi dokunulmaz oyunu sonrasında toplandı. 1’nci dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım, 22 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen ada konseyinde strateji yaparak Poyraz’ı aday göstermişti.

Survivor 2021, 23 Mayıs Pazar günü oynanan 2. dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kaybetti. Oyunu kaybeden Kırmızılar, eleme potasına bir isim önermek zorunda kaldı. Aleyna Çalışkan, İsmail Balaban ve Berkay’ın isimlerinin çıktığı konseyde bir isim eleme potasına girdi. En çok yazılan isim olan Aleyna, Poyraz ile elemeye çıkacak olan isim olarak belirlendi. Ayrıca Survivor 2021 bu bölümünde bir müjdenin habercisi oldu. İlerleyen günlerde oynanacak bireysel challenge oyunlarından bahseden Acun Ilıcalı, karşılaşacak iki yarışmacıya seyircinin karar vereceğini duyurdu.

Survivor Türkiye Programı 24 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı Mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor 2021, 24 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seyircisini kıyasıya bir yarışın beklediği Survivor yeni bölümü, Kırmızı ve Mavi takımın arasındaki iplerin iyice gerildiğini ekranlara taşıyor. Bir ödül oyununun oynanacağı Survivor’ın yeni bölümünde finale az kala iki takımın da iyice hırslandığı görülüyor. Survivor 2021 bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.