Aşkın Tarifi 1. Bölüm Full İzle! 24 Mayıs 2021 Aşkın Tarifi Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte dizi piyasaları yeniden ısınmaya başlıyor. Kıpır kıpır dizilerini yayına sokmak için yarış haline giren kanallar, en iyisini ekranlara taşımak için uğraşıyor. O dizilerden biri olan Aşkın Tarifi, ekrana girmek için gün saymaya başlıyor. İlk bölüm fragmanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aşkın Tarifi dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk yer alıyor. Merakla beklenen Aşkın Tarifi dizisi ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar...

Aşkın Tarifi Dizisi 1. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

NTC Medya imzalı olarak start veren Aşkın Tarifi, seyircisiyle buluşmak için geri sayıma başlıyor. 7 Haziran Pazartesi günü Kanal D ekranlarında başlayacak olan Aşkın Tarifi, romantik komedi tadında 1. bölüm fragmanıyla yankı uyandırmayı başarıyor. Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk paylaşıyor. Sevilen ikiliye dizide Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi usta isimler eşlik ediyor.

Senaryosunu Leyla Oter ve Doruk Erengül’ün kaleme aldığı Aşkın Tarifi, yaz sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. İlk bölüm fragmanıyla bir hayli ses getiren Aşkın Tarifi, yayın tarihinden önce hayran kitlesi oluşturmaya başlıyor. Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat’ın Doktor Aşk yüzünden değişen hayatını konu alan Aşkın Tarifi, Fırat’ın bir intikam yolculuğuna çıkmasıyla keyifli hale geliyor. Kendini eğlenceli bir aşk yolculuğunun tam ortasında bulunan Fırat; intikam alacağım derken, kendini Naz’a aşık olmuş bir şekilde buluyor. Kahramanlarının hayatlarıyla gülmekten kırıp geçirecek olan Aşkın Tarifi, 7 Haziran 2021 tarihinde saat 20.00’da ekranlara geliyor.

Aşkın Tarifi İlk Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranların yeni başlayacak olan dizisi Aşkın Tarifi, 1.bölüm fragmanını kamuoyu ile paylaştı. Televizyon izleyenlerinin dikkatini çeken fragman, seyircisini bir hayli güldüreceğe benziyor. Doktor Aşk’ın tavsiyeleri üzerine düğün günü terk edilen Fırat, intikam yolculuğuna ilk adımını bu bölümde atıyor. Doktor Aşk’ın sevgilisini elinden almak için harekete geçen Fırat, kebapçılığı bırakıyor ve Naz’ın Fransız restaurantına aşçı olarak giriyor. Keyifli bir hikayeye tanık olan restaurant, romantik komedi tadından sahnelere ev sahipliği yapıyor. Aşkın Tarifi, ilk bölümüyle 7 Haziran Pazartesi günü Kanal D ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.