Uyanış: Büyük Selçuklu 33. Bölüm Full İzle! 24 Mayıs 2021 Uyanış: Büyük Selçuklu 33. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu, her pazartesi sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Büyük Selçuklu Devleti’nin işleyişini konu alan dizi, güçlü dönem betimlemeleriyle de takdirleri üzerine topluyor. Büyük Selçuklu’nun ünlü hükümdarı olan Melikşah’ın hayatını konu alan dizi; Nizamülmülk, Gazalî, Ömer Hayyam ve Yusuf Hamedani gibi Türk dünyasının önemli isimlerinin öykülerini de ekranlara getiriyor. İşte Uyanış: Büyük Selçuklu hakkında tüm merak edilenler…

Uyanış: Büyük Selçuklu 33. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Selçuklu Devleti’nin devlet işleyişini konu alan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi ünlü hükümdar Melikşah ve oğlu Sencer’in hayatını ekranlara getiriyor. Akli Film imzalı olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi kurgusu ve güçlü dönem betimlemeleriyle tarih severlerin ilgisini üzerine toparlıyor. Yönetmen koltuğunda Sedat İnci’nin oturduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin senaryosu Serdar Özönalan tarafından kaleme alınıyor. Seyircisine tarihi bir şölen sunan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Hatice Şendil, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Sezin Akbaşoğulları ve Kaan Taşaner gibi usta isimler yer alıyor. Siyasi entrikalara aşkları ve sarayın cazibesini eklemiş olan Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi, her pazartesi, saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 32. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu sevenlerinin karşısına en son 32.bölümü ile çıktı. Tacülmülk, Terken ve Sabbah ayrı ayrı hareket ederek Şelemzar’ı kuşatmak için harekete geçen askerleri zehirlemeyi başardı. Şelemzar önlerinde hastalanan askerler, kuşatmayı zora düşürdü. Kahramanca savaşan Sencer, Tapar ve yanlarındaki bir avuç adamla Şelemzar’a girmeyi başardı. Sencer ve Tapar’ın üstün başarılarını duyan Melikşah, takdir için harekete geçti.

Sencer, Şelemzar’ı Sabbah ve Tekiş‘in elinden kurtarmak için büyük bir adım attı. Faysal’ı da yakalamak isteyen Sencer, Aydoğdu’nun, Ayaz’ın ve İlteber’in intikamını almak için de ant içti. Sencer’i gözden düşürmek için harekete geçen Terken, başarısız olduğunu anlayınca büyük bir şoka uğradı. Şok halinde doğumu başlayan Terken, şehzade Mahmud’u erkenden doğurdu. Mahmud’un doğumuyla birlikte yeni bir sürece gelen Selçuklu Devleti’ni nelerin beklediği ise merak konusu haline geldi.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların sevilen dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 33.bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 33. Bölüm fragmanına göre; şehzadelerini toparlayan Melikşah, Nizamülmük ile birlikte Kuvet seferine odaklanılması gerektiği yönünde fetvalar veriyor. Terken’in gizli teşkilatının ortaya çıktığı bu bölümde Terken Hatun’u zor zamanlar bekliyor. Uyanış: Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.