Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Mayıs 2021 Salı ATV Canlı İzle!

Türkiye’nin tanınan programlarından Esra Erol’da seyircisinin karşısına ATV kanalı aracılığıyla çıkmaya devam ediyor. Konuklarının gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyan Esra Erol, ele aldığı konuların ilginçlikleriyle gündeme oturmayı başarıyor. Esra Erol’da programı, birbirinden farklı ve ilginç aldatma öyküleri, kayıpları arama, şüpheli kayıplar ve dolandırıcılık gibi konularda mağdur olanları ekranlara taşıyor. İşte Esra Erol’da programı ile ilgili tüm detaylar…

Esra Erol 25 Mayıs 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ

Türkiye’nin sevilen programı Esra Erol’da, 2015 yılından bu yana izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Konuklarının acılarını ve mutluluklarını ekranlara taşıyan güzel sunucu Esra Erol, onların dertlerine çare olmaya çalışıyor. Ele aldığı hikayelerin ilginçlikleriyle gündemleri derinden sarsmayı başaran Esra Erol’da programı; ilginç aldatma öyküleri, kayıpları arama, şüpheli kayıplar ve dolandırıcılık gibi konuları ekranlara taşıyor. Konuklarının ortaya attığı iddiaları araştıran Esra Erol, her yeni bölümünde elde ettiği gelişmeleri seyircisiyle paylaşıyor. Esra Erol’da programı, hafta içi her gün, saat 16.20’de, ATV ekranlarından yayınlanıyor. 

Esra Erol’da Programı 24 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Esra Erol’da programı hayranlarının karşısına en son 24 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Programın ilk konuğu olan Mualla Atar’ın anlattıkları izleyenleri şoke etmeyi başardı. Eşi Hüseyin Ali Atar’ın evi terk ettiğini söyleyen Mualla Atar, eşinin kardeşinin eşi ile birlikte yaşamaya başladığını iddia etti. Karşısında el ele kol kola gezdiklerini söyleyen Mualla, “kadınların sesi olmaya geldim” dedi. Esra Erol sayesinde oğluna kavuşan Gökhan, gözyaşlarını tutamadı. Baba oğlun kavuşması stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Eşiyle mutlu olmadıklarını söyleyen Cansen, “Serpil olmasa başka birine giderdim” dedi.

Eşiyle barışmak için stüdyoya gelmiş olan Seyfettin, buzları eritmeyi başardı. Hafta sonunu eşi Nuray ve çocuklarıyla geçiren Seyfettin, çok mutlu olduğunu söyledi. Birbirine bir takım sözler verdiklerini iddia eden Seyfettin ve Nuray, uzun zaman sonra yüzleri gülen bir şekilde seyirci karşısına çıktı. Nuray’ın annesi Sevda ise damadının bir saygısızlığını görmediğini ancak bazı huylarının değişmesi gerektiğini söyledi. Biyolojik annesini arayan Işılay Esra Erol’da programı sayesinde isteğine kavuşmuştu. Işılay’ı büyüten anne Meltem’in de katıldığı bu bölümde üç kadın birbirine sıkı sıkı kenetlendi.

Esra Erol’da Programı 25 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Merakla beklenilen Esra Erol’da yeni bölümü bugün saat 16.20’de canlı yayında olacak. Mualla Atar’ın eşi ile ilgili gelişmeleri paylaşacak olan Esra Erol, çiftlerin yüzleşmesinde son perdeye geçecek. Esra Erol’da bugün ATV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.