Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 25 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 712. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Türkiye’nin renkli karakterlerinden olan Seda Sayan, Gelinim Mutfakta programıyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Eğlenceli halleri ve güzel sesiyle gönülleri fetheden sanatçı Seda Sayan, Gelinim Mutfakta programındaki sunumuyla evlere bol kahkaha getiriyor. Gelinlerin yemeklerini yarıştırdığı programda, kaynanalar puanları veriyor. Her gün bir çeyrek altının verildiği programda ise en çok merak edilen çeyrek altının sahibinin kim olduğu oluyor. İşte detaylar...

Şarkıları ve sunumuyla evlere neşe getiren Seda Sayan, Gelinim Mutfakta programı aracılığıyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. 4 gelin ve kaynanasının yarıştığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, mutfakta verilen kıyasıya mücadeleyi ekranlara getiriyor. Kendilerine verilen tarifi eksiksiz yapmaya çalışan gelinler, günün sonunda kaynanalardan puanları toparlıyor. Kaynanaların isimsiz olarak tattığı tabaklar ise programın heyecanını zirveye taşıyor. Gün sonunda yüzleşmede buluşan gelin ve kaynanalar, eteğindeki tüm taşları seyirci önünde döküyor. Günün sonunda bir gelin çeyrek altının sahibi olurken, haftanın birincisi 5 adet altın bilezik kazanıyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarına geliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 24 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, sevenlerinin karşısına en son 24 Mayıs Pazartesi günü çıktı. Haftaya yeni bir yarışmacıyla başlayan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta, Neslihan ve kaynanasını ağırlamaya başladı. Programa para ağacıyla gelen Neslihan, ilk günden diğer gelinlerin hedefine oturdu. Puanları almak için kolları sıvayan gelinler, kedilerine verilen tarife en uygun yemeği çıkarmak için harekete geçti.

Ortaya çıkan yemekleri tadan kaynanalar, isimsiz tabaklara puanları verdi. Gün sonunda toplanan puanlar ise çeyrek altının sahibini belirledi. Yüzleşme anında Esra’yı suçlayan Yağnur ve Seda bu bölümün en çok konuşulan konusu oldu. Günü 8 puan alarak sonuncu tamamlayan Esra, hayranlarını bir hayli şaşırttı. Günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan Yağnur, 19 puanla günü tamamladı. Yağnur’u takip eden Neslihan ve Seda ise 17’şer puanla çeyrek altını kaçıran isimler oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta sevenlerinin karşısına 25 Mayıs 2021 tarihinde de çıkmaya devam ediyor. Gelinlerin kıyasıya rekabetini ekranlara taşıyacak olan program, günün sonunda bir geline daha çeyrek altın veriyor. Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarından yayınlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.