Anneler 152. Bölüm Tek Parça İzle! 25 Mayıs 2021 Anneler Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT1’in fenomen dizisi Acemi Anneler, değişen adı Anneler ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden farklı dört kadının yaşam mücadelesini konu alan Anneler, annelik yolunda birbirine verdikleri destek hikayeleriyle izleyicisinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Sevilen dizi, dram dolu sahneleri sayesinde izleyicisinin bir sonraki bölümü merakla beklemesini sağlıyor. İlgiyle takip edilen Anneler dizisi 151. bölüm içerisinde neler yaşandı? Anneler dizisi 152. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anneler, 19 Ekim 2020 tarihinden bu yana TRT1 ekranlarındaki yayın serüvenine devam ediyor. Ele aldığı konu itibariyle gerçekçi bulunan anneler dizisi izleyicisinin dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Dört kadının hayatında karşılaştığı zorlukları ele alan dizide, annelik serüvenleri de ekranlara taşınıyor. Sevilen Anneler dizisinin başrollerini Begüm Topçu, Merve Üçer, Melis Yıldıran ve Yağmur Öztürk paylaşıyor. İlginç yan karakterleriyle izleyicisini ekrana kilitleyen Anneler, gündüz kuşağında yayınlanıyor. Bir sonraki bölümü merakla beklenen Anneler dizisi hafta içi her gün saat 17.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Anneler Dizisi 151. Bölümde Neler Yaşandı?

Anneler dizisi izleyicisinin karşısına en son 151.bölümü ile çıktı. Sevenlerini büyük bir sürprizin beklediği bu bölümde Cenk, Hayat’a evlilik teklifinde bulundu. Gülbahar’ın Hayat’ı Cenk’in yanına götürmeye çalıştığı bu bölümde Hayat her şeyden habersiz kendisine hazırlanan sürprize gitti. Melahat ise Rıza’ya dargın olduğunu öğrenen Hanife’nin isteği üzerine kayınvalidesinin yanına gitmek için harekete geçti. Ama Melahat, Murat’ın engeliyle karşılaşacağını bilmiyordu.

Melahat’ı tek başına göndermek istemeyen Murat, Melahat’ın yeni bir yol aramasına neden oldu. Melahat’ın imdadına koşan isim ise Dürdane’ydi. Ecrin’i alma planlarına bir yenisini ekleyen Aysun, Reyhan’ın kocasına ulaştı. Reyhan’ın Beyzalarda saklandığını söyleyen Aysun, Demir’in olay çıkarması umuduyla beklemeye başladı. Sultan’ı karar vermesi için baskılayan Osman, Sultan’a oğlu ile kendi arasında seçim yapması gerektiğini hatırlattı.

Anneler Dizisi 152. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Anneler dizisi, 152.bölüm fragmanı ile yine ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Hayat’ın Cenk’e bir cevap vermemesi dizinin seyircisini üzerken, ne cevap vereceği ise bir hayli meraklandırıyor. Sultan’ın “kocadan vazgeçilir, evlattan vazgeçilmez” cümlesi, bu bölüme damga vuracak konunun bu olduğunu gösteriyor. Sevda’nın evine gelen haciz ise çok konuşulan konular arasına gireceğe benziyor. Anneler, bugün saat 17.00’da TRT1 ekranları aracılığıyla izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.