Survivor 2021 Tek Parça İzle! 25 Mayıs 2021 Survivor SMS Sırlaması kim elendi?

Dünyanın sevilen yarışması Survivor 2021 sezonuyla Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllerin yarışıyla başlayan yarışma, finale doğru Kırmızılar ve Mavilerin kıyasıya rekabetine dönüşüyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor 2021, haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanıyor. Çeyrek finale adım atmış olan Survivor 2021, izleyicisinin nefeslerini tutarak yeni bölümleri beklemesini sağlıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor Türkiye 24 Mayıs’ta neler oldu...

Survivor 2021 25 Mayıs TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ve hakemliğini üstlendiği program Survivor, uzun zamandır Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. Özel bölümlerinde Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu da üstlendiği Survivor 2021, çeyrek final bölümleriyle ekranlara geliyor. Seyircisinin merakla beklediği ise Survivor 2021’nin şampiyon olacak ismi oluyor. Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor; pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da ekranlara geliyor.

Eleme Adayları

YİĞİT POYRAZ (Mavi takım)

ALEYNA ÇALIŞKAN (Kırmızı takım)

STEVEN (Mavi takım)

MERVE (Mavi takım)

BERKAY (Kırmızı takım)

Veda Eden İsim: Merve 

KIRMIZI TAKIM SMS SIRALAMASI

5 - Aleyna Çalışkan
4 - Berkay
3 - Aleyna
2 - İsmail
1 - Batuhan

MAVİ TAKIM SMS SIRALAMASI

5 - Merve Aydın
4 - Dora
3 - Steven
2 - Ayşe
1 - Poyraz

Survivor Türkiye 24 Mayıs’ta Neler Oldu, Sembol Ödülü Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2021 sevenlerinin karşısına en son 24 Mayıs Pazartesi günü çıktı. Sembol oyununun oynandığı bu bölüm, nefeslerinin tutulmasına neden oldu. Çeyrek final bölümleriyle yayınlanmaya başlayan Survivor, son bölümünde akşam yemeği ödülü için takımlar parkurdaki yerini aldı. Ödül oyunu için avantaj etabına çıkan Kırmızı ve Mavi takım, spa keyfi ve akşam yemeği için yarıştı. Avantaj bayrağını kapan Kırmızı takım, parkura motive bir şekilde başladı. Gerçek oyun için parkura çıkan yarışmacılar kıran kırana mücadele verdi. Oyunun sonunda ödülü göğüsleyen takım, 10-6 skorla Kırmızılar oldu.

Sembol oyununun da oynandığı bu bölümde oyuncular arasında kıyasıya bir rekabet vardı. Sembolü kazananın avokadolu ve domatesli bruşetta yiyeceği ödül yarışmacıların bir hayli dikkatini çekti. Kadın ve erkeklerin ayrı ayrı yarıştığı sembol ödülünde kadınların kazananı Ayşe’yi mağlup eden Aleyna Çalışkan oldu. Berkay ve Dora’nın elenmesi üzerine hareketlenen erkeklerin yarışı, Dora’nın Acun Ilıcalı tarafından uyarılmasına neden oldu. Erkeklerde ise sembolü kazanan isim Batuhan olarak ilan edildi. Ödül için Aleyna Berkay’ı seçerken, Batuhan İsmail Balaban’ı seçti. Böylece iki ödülün kazananı da Kırmızılar oldu.

Survivor Türkiye 25 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı Mı, Adaya Veda Eden İsim Kim Olacak?

Survivor eleme konseyinin yapılacağı 25 Mayıs 2021 tarihli yayını için geri sayıma başlıyor. Yurt dışı yarışmacıları ile Türkiye yarışmacılarının ortak yarışacağı bu bölümde, izleyenleri keyifli anlar bekliyor. Ödül için adaya gelen helikopter ise yarışmacıları bir hayli heyecanlandırıyor. SMS birincileri ile yeni eleme adaylarının belirleneceği Survivor 2021, bugün saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.