Hekimoğlu Dizisi 51. Bölüm Full İzle Kanal D! 25 Mayıs 2021 Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Yayınlandığı ilk günden bugüne büyük bir ilgiyle takip edilen Hekimoğlu, Kanal D ekranları aracılığıyla seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Dünyada tanınmış bir dizi olan House M.D. dizisinden uyarlanan Hekimoğlu, ilginç konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Timuçin Esen’in oyunculuk performansıyla izleyicisini büyülemeyi başaran Hekimoğlu, bir sonraki bölümünün merakla beklenilmesini sağlıyor. İşte, Hekimoğlu ile ilgili tüm ayrıntılar…

Kanal D’nin sevilen dizileri arasına ismini yazdırmayı başaran Hekimoğlu, 2019’un son ayından bu yana yayın hayatına devam ediyor. Ele aldığı hastane öyküsü ve ilginç kurgusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi, Doktor Ateş Hekimoğlu ve ekibinin maceralarını konu alıyor. Komedi ve dramı aynı anda sunan Hekimoğlu, ilginç hasta vakalarıyla izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. KargaSeven ve OJO Pictures imzalı Hekimoğlu dizisinin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşma ve Damla Colbay gibi usta oyuncular yer alıyor. Dizi severler tarafından başarılı bir uyarlama olarak görülen Hekimoğlu, Amerikan yapımı House M.D. dizisinden uyarlanarak Kanal D ekranlarına geliyor. Hekimoğlu, her salı, saat 20.00’da izleyicisiyle buluşuyor.

Hekimoğlu Dizisi 50. Bölümde Neler Yaşandı?

Hekimoğlu dizisi izleyicisinin karşısına en son 50.bölümü ile çıktı. SMA hastası Selim’i konu alan bu bölümde Hekimoğlu’nu zorlu bir görev bekliyordu. Selim’in refakatçı köpeği Cincir ile çıktığı akşam yürüyüşünde geçirdiği baygınlık doktorların bir hayli dikkatini çekti. SMA hastalığının bir belirtisi olmayan baygınlığın yaşanması ise Doktor Ateş Hekimoğlu’nun gözünden kaçmadı. Ekibini çeşitli elemelerin ardından 10 kişiye düşüren Ateş, doğru tanı için çalışmalara başladı.

Doğru tanı için ekibini toparlayan Hekimoğlu, ekibi kadınlar ve erkekler olarak iki gruba ayırdı ve ekipten başarısız olanların ayrılacağını duyurdu. Her iki grubun doğru tanı için kıyasıya mücadele ettiği bu bölümde, Selim’in sağlık durumu umulmayan bir şekilde seyretmeye başladı. Poliklinikte ilgisini çeken bir hastayla karşılaşan Hekimoğlu’nun yaptığı çılgınlık ise seyirciyi bir hayli şaşırttı. İzleyenler kadınlar ve erkekler arasındaki rekabeti soluksuz takip ederken, Hekimoğlu’nun Selim ve Akın’ı kurtarıp kurtaramayacağı ise bu bölümün merak konusu haline geldi.

Hekimoğlu Dizisi 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hekimoğlu dizisi sevenlerinin karşısına 51.bölüm ile çıkmaya hazırlanıyor. İzleyenleriyle 51.bölüm fragmanını paylaşan Hekimoğlu, yine bir hayli ilgi görüyor. İpek ve Ateş arasındaki artan etkileşiminin konu alınacağı bu bölümde, kahramanları hangi maceraların beklediği ise sabırsızlıkla takip ediliyor. Hekimoğlu bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.