Masumlar Apartmanı Dizisi 35. Bölüm Full İzle! 25 Mayıs Masumlar Apartmanı Son Bölüm 35 Bölüm Youtube İzle!

TRT1’in gözde dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, izleyenlerini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Ele aldığı farklı konusuyla adından sıkça bahsettiren Masumlar Apartmanı dizisi, obsesif takıntılara sahip kardeşlerin yaşamını konu alıyor. İçerdiği aşk öyküleriyle izleyenleri duygulandırmayı başaran Masumlar Apartmanı’nın konusu gerçek bir hikayeden besleniyor. İşte Masumlar Apartmanı hakkındaki tüm ayrıntılar…

TRT1’in yeni sezon dizilerinden olan Masumlar Apartmanı, 15 Eylül 2020 tarihinden bu yana yayın hayatına devam ediyor. Ele aldığı konu itibariyle tüm Türkiye’nin ilgisini üzerine çekmiş olan yapım, oyunculuk performanslarıyla da çok konuşuluyor. OGM Pictures imzalı olan Masumlar Apartmanı, obsesif takıntıları bulunan kardeşlerin dram dolu hikayesini ekranlara taşıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanının, "Çöp Apartman" bölümünden televizyon ekranlarına uyarlanan Masumlar Apartmanı’nın başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi ünlü isimler yer alıyor. Sırlarla dolu kardeşlerin yaşamı; drama, psikoloji ve aşk türündeki detaylarla süslenerek seyirci karşısına çıkarılıyor. İlgiyle takip edilen Masumlar Apartmanı, her salı, saat 20.00’da TRT1 ekranlarından yayınlanıyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 34. Bölümde Neler Yaşandı?

Masumlar Apartmanı dizisi seyircisinin karşısına en son 34.bölümü ile çıktı. Safiye ve Naci’nin yeniden kavuştuğu bu bölümde izleyenleri sevgi dolu sahneler bekliyordu. Naci’nin hastalığının ciddiyetini sorgulayan Safiye, duygu yüklü sahnelerin ekranlara yansımasını sağladı. Saldırıya uğrayan Esat’ın durumu Gülben’i üzerken, bu durum çifti başka bir durumun içerisine sürükledi.

Esat için aşması gereken bir durumla yüzleşen Gülben, kendini zor bir karar vermenin eşiğinde buldu. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemesi Han’ı bir hayli tedirgin etmeyi başardı. Han’ın habersiz olduğu ise korktuğundan daha büyük bir tehlikenin onu beklediğiydi. Üniversite sebebiyle Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesine kapılmaya başlayan Ege, ani bir adım attı ve izleyenleri bu adımıyla bir hayli şaşırttı.

Masumlar Apartmanı Dizisi 35. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisi 35.bölüm fragmanı ile yine tüm ilgileri üzerine çekmeyi başarıyor. Safiye ile Han arasındaki ilişkinin çözülmeye başladığı bu bölümde, Safiye’nin Naci’nin hastalığı için tedavi yolları araması dikkatleri çekiyor. Gülben ile Esat arasındaki ilişkinin giderek iyileşmesi ise Masumlar Apartmanı hayranlarını bir hayli mutlu edeceğe benziyor. Masumlar Apartmanı bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.