Müge Anlı Tamamı Tek Parça 26 Mayıs 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Ekranların reyting rekortmeni Müge ile Tatlı Sert seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Ele aldığı konularla seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert, şüpheli kayıp ve ölümlerin dosyalarını yeniden açıyor. Ortaya atılan iddiaların peşine düşen Müge Anlı ve ekibi, hiçbir sır kalmayana kadar konuyu ele almaya devam ediyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 25 Mayıs’ta neler yaşandı? İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programının tüm detayları…

Yayın hayatı itibariyle Türkiye’de gündüz kuşağının en uzun soluklu programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 2008 yılından bu yanan izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor. Seyircisinin karşısına şüpheli kayıp ve ölüm gibi konuları çıkaran Müge Anlı, yaptığı araştırmalarla gerçeğin üzerindeki perdeleri kaldırıyor. Dolandırıcılık ve yakınları arama gibi konularda da konuklar alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, gerçek yaşam öyküleriyle izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor.  Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün, saat 10.00’da ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 25 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı, seyircisinin karşısına en son 25 Mayıs Salı günü çıktı. Sevilisinin yanından kaybolan Fatma Öz’ü arayan Müge Anlı, konu hakkındaki sıcak gelişmeleri izleyenleriyle paylaştı. Canlı yayını ihbar kabul eden Sivas İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Genç kadının kaybolduğu yer olan evi inceleme altına alan emniyet, olay yeri inceleme ekiplerini eve gönderdi. Ev ve çevresi didik aranırken, evin içerisinde luminol inceleme yapıldı. Kayıp kadının kaybolduğu evdeki çöp kovasının tertemizliğine dikkat çeken Müge Anlı, Fatma ile ilgili hiçbir ihbarın gelmediğinin altını çizdi. Konuyla ilgili kayıp kadını son gören isimlerden biri olan Bahri’nin şoförü Mahmut canlı yayına bağlandı.

Fatma’yı ev sahibiyle konuşurken gördüğünü iddia eden Mahmut, zaman olarak öğleden sonraki saatlere işaret etti. Fatma ile ilgili konuşan Mahmut, Fatma’nın bir sıkıntısının olmadığını, ancak “torunlarımı ve çocuklarımı özledim” diyerek sürekli ağladığını dile getirdi. Kayıp kadının evine halı almak için uğrayan Mahmut, halıların kapıda hazır olduğunu, eve girmediğini ve bu sebeple valiz falan görmediğini söyledi. Fatma’nın Bahri’yi çok sevdiğini söyleyen Mahmut, bırakıp gittiğine inanmadığını ifade etti. Öte yandan Fatma’nın evli sevgilisi Bahri'nin aynı tarihte bir başka kadınla göründüğü Müge Anlı ve ekibi tarafından ortaya çıkarıldı. Konuyla ilgili bulguları reddeden Bahri, bahsi geçen kadın ile sadece iş ilişkileri olduğunu iddia etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 26 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

İzleyenlerinin yeni bölümlerini merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert, 26 Mayıs Çarşamba günü izleyicisinin karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Kayıp kadın Fatma Öz’ü aramaya devam edecek olan Müge Anlı, Nevşehir’de kaybolan üç kadının akıbetini de ele alacak. Müge Anlı, bugün, saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.