Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 26 Mayıs 2021 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Uzun zamandır farklı bir formatla hayranlarının karşısına çıkan Esra Erol, ATV ekranlarındaki yayın hayatına devam ediyor. Ele aldığı konularla Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşmeyi başaran Esra Erol’da programı; konuklarının gerçek yaşam öykülerini ekranlara taşıyor. Şüpheli kayıp, ilginç ihanet öyküleri ve nitelikli dolandırıcılık mağduriyetleri gibi konulara ele alan Esra Erol, tarafların ortaya attığı iddiaları araştırıyor. İşte Esra Erol’da programı ile ilgili tüm detaylar…

Sunuculuğuyla baş döndürmeyi başaran tecrübeli isim Esra Erol, hayranlarıyla uzun zamandır ATV ekranları aracılığıyla buluşuyor. Sunduğu izdivaç programlarıyla Türkiye’nin kalbinde yer etmeyi başaran Esra Erol, 2015’ten bu yana farklı bir formatla izleyicisinin karşısına çıkıyor. Kendi adını verdiği Esra Erol’da programı, gerçek yaşam öykülerinin peşine düşüyor. Şüpheli kayıp, ilginç ihanet öyküleri, nitelikli dolandırıcılık ve yakınları arama gibi konularda programına konuk alan Esra Erol’da programı, ortaya atılan iddialar ile ilgili elde ettiği ipuçlarını izleyicisiyle paylaşıyor. Yüzleşmelerle heyecanı diri tutan Esra Erol’da programı hafta içi her gün, saat 16.20’de ATV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Esra Erol’da Programı 25 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

İzleyenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Esra Erol’da programı sevenlerinin karşısına en son 25 Mayıs Salı günü çıktı. Başından birçok evlilik geçen Ali Özengi’ni konuk alan Esra Erol’da Ali’nin hayat hikayesini ekranlara taşıdı. Son eşi ile barışmak istediğini belirten Ali, ikinci eşi ile çocukların stratejik baskısından dolayı yaşadığı gelgitleri evliliğine yansıttığı için pişman olduğunu söyledi. Esra Erol’da programının bir diğer konuğu ise Ömer’di. Annesi Lamiye Günaydın için ekranlara çıkan Ömer, hüzünlü ve buruk hikayesini Esra Erol’da seyircisine anlattı. Anneyi bulan Esra Erol, Lamiye’nin şimdiki halini ekranlara yansıtınca stüdyoda gözyaşları tutulamadı.

Aralık ayında eşinin evi terk ettiğini iddia eden Mustafa, eşi Satı’ya ihanet ettiğini kabul etti. 3 çocukları olduğunu söyleyen Mustafa, eşinin çocuklar için kendini affettiği ifade etti. Mualla’nın “kocam kardeşimin eşiyle birlikte” dediği eşi Hüseyin canlı yayındaydı. Hüseyin, Pınar ile olan ilişkisinin evden ayrıldıktan 1 yıl sonra başladığını iddia etti. Bu durumun yeni bir olay olmadığını söyleyen Hüseyin, şu an birlikte olduklarını kabul etti. Mualla’nın daha önceki evliliğini öne süren Hüseyin, Mualla’nın eski kocasının sürekli kapıya dayandığı ifadelerini ortaya attı. Bu gibi sebeplerden ayrıldıklarını iddia eden Hüseyin, Pınar’ın ayrılıkla bir ilgisinin olmadığını söyledi.

Esra Erol’da Programı 26 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen yüzü Esra Erol, kendi adını verdiği programıyla izleyenlerinin karşısına 26 Mayıs Çarşamba günü de çıkmaya hazırlanıyor. Lamiye’yi oğullarıyla buluşturacak olan Esra Erol’da programının yeni bölümünde Ali’nin eşine ulaşılması bekleniyor. Mualla ve Hüseyin atasındaki yüzleşmenin ikinci perdesine geçecek olan Esra Erol’da programının bir yeni konuk daha alacağı söyleniyor. Esra Erol’da bugün, saat 16.20’de ATV ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.