Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 713. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Ekranların fırtına ismi Seda Sayan, yeni sezonda hayranlarının karşısına Gelinim Mutfakta programının sunucusu olarak çıkıyor. Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta ise Seda Sayan’ın sunumu ile bir başka eğlenceli hale geliyor. Dört gelinin kıyasıya yarıştığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programında kaynanalar jüriliğe soyunuyor. Gün birincisinin çeyrek altınla ödüllendirildiği yarışmada haftanın birincisi 5 adet altın bileziğin sahibi oluyor. İşte tüm detaylar...

Yeni sezonda Gelinim Mutfakta programını sunmaya başlayan Seda Sayan, bir müddettir Kanal D ekranları aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyor. Gelinlerin kendilerine verilen tarifi birebir yapmak için yarıştığı programda, kaynanalar puanları veriyor. Puanlamanın isimsiz tabaklarda gerçekleşmesi kaynanaların işini zorlaştırıyor. Kendi gelininin yemeğine düşük veren kaynana ise gelinlerin gazabından kurtulamıyor. Kanal D’nin bol eğlenceli, lezzetli ve dedikodulu programı Seda sayan ile Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te ekranlara geliyor. Seda Sayan’ın son bölümde yarışmacılarına yaptığı sürpriz ise hala çok konuşuluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Ekranların neşeli yapımı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta seyircisinin karşısına en son 25 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Seyircisini bir sürprizin beklediği bu bölümde Yağnur’un doğum günü olması stüdyoyu neşelendirdi. Kendisine sürpriz doğum günü organizasyonu hazırlayan Yağnur ise gelinlerin eleştiri oklarını üzerine çekmeyi başardı. Doğum gününü güzel geçirmek istediğini söyleyen Yağnur, eleştirilerin hiçbirini aldırmadan, “çok eleştiri gizli hayranlıktır kızlar” diyerek cevap verdi. Seda Sayan’ın yarışmacılara yaptığı sürpriz ise izleyenleri şoke etmeyi başardı.

Tavuklu Volovon tarifini yarışmacılara veren Seda Sayan, kaynanalar ile gelinleri taktik için 90 saniye baş başa bıraktı. Sürenin dolmasının ardından stüdyoya dönen Seda Sayan, bugün gelinlerin yerine kaynanaların yarışacağını duyurdu. Eğlenceli görüntüler ortaya çıkaran bu sürpriz, gelinlerin bir hayli hoşuna gitti. Günün sonunda gelinlerinden puan alan kaynanalar, aldıkları puanları da eleştirmeyi ihmal etmedi. Kaynana Nagehan’ın sadece 6 puan alması ise gelinini bir hayli gerdi. Günün birincisi ve çeyrek altının sahibi olan isim 21 puanla kaynana Fatma oldu. Kaynana Nilgün 16 ve Serpil ise 15 puanla günü tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 26 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Sevenlerinin merakla beklediği Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 26 Mayıs 2021 tarihinde izleyicisinin karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Keyifli anların izleyiciyi beklediği bu bölümde haftanın finaline bir adım daha yaklaşılıyor. Gelinlerin arasındaki artan gerginlik seyirciyi heyecanlandırırken, kaynanaların dedikoduları asla son bulmuyor. Gelinim Mutfakta bugün saat 13.15’de Kanal D ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.