Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 201. Bölüm Full İzle! 26 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV’nin ses getiren yapımlarından olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, heyecanlı anlarıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gerçeğin peşinde iz süren gazeteci ve sunucu Didem Arslan Yılmaz, Vazgeçme programında şüpheli kayıp ve ölümleri hedefine alıyor. Nitelikli dolandırıcılık ve çete vakalarını da ekranlara taşıyan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, mağdur olanlarının sesi oluyor. Merakla takip edilen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Mayıs’ta neler yaşandı? İşte detaylar...

Ele aldığı konuları gündemlere yön veren Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yine Türkiye’nin çok konuşacağı konularla ekranlara geliyor. Araştırmacı gazeteci Didem Arslan Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı programda, uzman psikiyatrist Prof. Dr. Aytül Çorapçıoğlu Özdemir, avukat Handan Bakbak ve emekli komiser Orhan Kemiksiz de hazır bulunuyor. Bir dolandırıcılık çetesini çökertmek üzere olan Didem Arslan Yılmaz ve ekibi, 6 milyon Türk Lirası’ndan fazla dolandırılmış olan mağdurları stüdyosunda ağırlıyor. Ele aldığı şüpheli ölüm dosyasıyla da çok konuşulacak olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, birkaç gündür Faruk Ünür’ün şüpheli ölümünü araştırıyor. İzleyenlerinin iple çektiği Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümleri hafta içi her gün saat 15.15’te Show TV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 25 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme sevenlerinin karşısına en son 25 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. Ele aldığı dolandırıcılık konusunda önemli gelişmeler yakalayan Didem Arslan Yılmaz, mağdurları seslerini duyurmaları için stüdyoya toparladı. İddiaların odağındaki Erdem Cıbız ise canlı yayına bağlanarak cevap hakkını kullandı. Hakkındaki dolandırıcılık iddialarını reddeden Erdem, kendisinin de dolandırıldığını öne sürdü. Azerbaycan’da iş yaptığı kişiler tarafından dolandırıldığını iddia eden Erdem, 3 milyon zararda olduğunu iddia etti. Öte yandan Erdem’in her mağdura aynı para fotoğrafını gönderdiği Didem Arslan Yılmaz ve ekibi tarafından ortaya çıkarıldı.

Türkiye’nin büyük bir ilgiyle takip ettiği Faruk Ünür’ün şüpheli ölümü üzerindeki gizem bugün biraz daha aralandı. Maktulün canlı yayına bağlanan eşi Meltem, hakkındaki tüm iddiaları reddetti. Eşinin ölümüyle bir ilgisi olmadığını iddia eden Meltem, eşinin kendi bedeni üzerinden para kazanmaya çalıştığını ortaya attı. Bunun için evden gittiğini söyleyen Meltem, önce kadın sığına evine, ardından da kuzenine gittiğini söyledi. Meltem’in ileri sürdüğü fuhuş iddiasına Faruk’un ailesinden ise sert tepkiler geldi. Öte yandan Faruk’un arabasının Meltem’in kardeşi tarafından bulunması olayı bir hayli ilginç yere götürdü. Arabadan çıkan boş alkol şişeleri ise Faruk’un kaza gecesi yalnız olamayabileceğini akıllara getirdi.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 26 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Ekranların sevilen ismi Didem Arslan Yılmaz, Vazgeçme programıyla 26 Mayıs 2021 tarihinde sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Faruk Ünür’ün şüpheli ölümünü ele almaya devam edecek olan Didem Arslan Yılmaz ve ekibinin, dolandırıcılık çetesini yakın bir zamanda çökelteceği düşünülüyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.