Zuhal Topal'la Sofrada 613. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 26 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Televizyonun neşeli ismi Zuhal Topal, Sofrada formatıyla hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Uzun süredir FOX TV ekranları aracılığıyla sevenleriyle buluşan Zuhal Topal, sunmuş olduğu Sofrada programının aynı zamanda jüri üyeliğini gerçekleştiriyor. Gelinlerin yemeklerini yarıştırdığı programda kaynanalar verdikleri puanlarla ortalığı karıştırmayı başarıyor. Zuhal Topal’la Sofrada haftanın birincisine 15 bin TL para ödülü veriyor. İşte tüm ayrıntılar…

Farklı formatı ve Zuhal Topal’ın neşeli sunumuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sofrada seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gelinlerin yarışına ev sahipliği yapan Zuhal Topal’la Sofrada programında 5 gelin, haftanın bir günü kaynanaları sofrasında ağırlıyor. Kaynanaların puanlar verdiği programda, Zuhal Topal da hafta finalinde açıklanmak üzere puan veriyor. Haftanın birincisinin büyük bir merakla beklendiği Zuhal Topal’la Sofrada programı bu hafta için giderek finale yaklaşıyor. Birincinin 15 bin TL para ödülü aldığı Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Mayıs Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada seyircisinin karşısına en son 25 Mayıs Salı günü çıktı. Haftanın ikinci gününde kaynanaları sofrasında ağırlayan isim gelin Mehtap ve kaynana Emriye oldu. Mehtap’ın market alışverişiyle hızlı başlayan günü, kolları sıvayıp mutfağa girmesiyle tam gaz devam etti. Birbirinden farklı çeşitlerde yemekler hazırlayan Mehtap, sofrasını kurarak kaynanaları karşıladı.

Günün sonunda kaynanalara yaptığı yemekleri tattıran Mehtap, hafta finali için puanlarını toparladı. Kaynana Tülay’dan en yüksek puanı alan Mehtap, 7 sayısını hanesine yazdırdı. Kaynana Serpil’in 6 verdiği Mehtap, Kaynana Nuran ve Şengül’den 5’er puan aldı. Böylece Mehtap günü 23 puanla tamamladı.  

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu Mu, Günün Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada merakla beklenen yeni bölümünü 26 Mayıs 2021 tarihinde yayınlıyor. Kaynana Şengül ve gelinin yarışacağı haftanın üçüncü gününde izleyenleri bir hayli gergin anlar bekliyor. Hafta finalinin giderek yaklaştığı Zuhal Topal’la Sofrada programında kaynanalar arasındaki gerilim giderek artıyor. Tüm heyecan dolu anlarıyla Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.