Sadakatsiz Dizisi 31. Bölüm Sezon Finali Full İzle! Sadakatsiz 26 Mayıs 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden olan Sadakatsiz, yavaş yavaş birinci sezonunun sonuna geliyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ilgi görmeyi başaran Sadakatsiz, konusuyla dikkatlerini üzerine çekmeyi devam ediyor. Doktor Asya’nın sadakatsiz kocasını hikayesini ekranlara getiren Sadakatsiz dizisi, dünyaca ünlü Doctor Foster dizisinden uyarlanıyor. Büyük bir ilgiyle takip edilen Sadakatsiz dizisi 30. bölümde neler yaşandı? Sadakatsiz dizisi 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Med ve Mednova Yapım imzalı Sadakatsiz dizisi, yavaş yavaş ilk sezonunun sonuna geliyor. 31.bölümü ile sezon finali yapacağını duyuran Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi usta isimler yer alıyor. Doktor Asya’nın kocasının kendisini aldattığını öğrenmesiyle başlayan Sadakatsiz, İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan heyecanlı ve gerilim dolu bir ihanet öyküsünü ele alıyor. Sezon finalinin ne zaman yapılacağı merak edilen Sadakatsiz dizisi bu akşam saat 20.00’da tekrar bölümüyle ekranlara geliyor.

Sadakatsiz Dizisi 30. Bölümde Neler Yaşandı?

Türkiye’nin fenomen dizisi Sadakatsiz, sevenlerinin karşısına en son 30.bölümü ile çıktı. Sezon finaline bir kala ekranlara gelen Sadakatsiz, Asya'nın geçmişten gelen misafiri ile izleyiciyi şaşırtmayı başardı. Yeni misafirin dengeleri nasıl değiştireceği merakla beklenirken, geçmişten gelen Asya Günalan, Asya’nın kendisi ile yüzleşmesini sağladı. Geçmişiyle yüzleşmeye hazır olmayan Asya zor anlar yaşadı. Öte yandan Asya’ya verdiği sözü tutmaya kararlı olan Volkan, Asya’dan uzak durmak için büyük bir çaba sarf etti. Asya ise yüzleşmenin ardından kendi adına önemli kararlar alma yoluna girdi. Ali’nin doğum gününde yaşanan sürpriz gelişme ise izleyiciyi şoke etti. Deren’in geçmişten gelen misafire nasıl bir tepki vereceği ise merakla beklendi.

Sadakatsiz Dizisi 31. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisi 31.bölümü ile sezon finali yapacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. Dizinin yeni bölüm yayın gününde Kanal D’nin yayın akışında yer almaması izleyicilerini bir hayli endişelendirdi. Yayıncı kuruluş ve diziden herhangi bir açıklama gelmezken, sezon finalinin heyecanını artırmak için yapılan bir hamle olarak düşünüldü. Öte yandan Sadakatsiz dizisi 31.bölüm sezon finali fragmanını yayınladı. Fragmanda tüm bir sezonun hızlı görüntüler halinde akıp geçmesi izleyenleri bir hayli meraklandırdı. Sadakatsiz dizisinin 2 Haziran 2021 Çarşamba günü sezon finali ile ekranlara gelmesi bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.