Survivor 2021 Tek Parça İzle! 26 Mayıs 2021 Perşembe Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Dünyanın fenomen programı Survivor, 2021 sezonuyla Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen çekimler, giderek finale yaklaşıyor. Çeyrek final bölümleriyle ekranlara gelmekte olan Survivor 2021, birleşme partisinden bu yana Kırmızılar ve Mavilerin yarışına ev sahipliği yapıyor. Survivor’ın bu haftaki gündeminde ise eleme konseyi bulunuyor. 25 Mayıs SMS oyları ile yapılmış olan elemenin sonucu, Survivor izleyenlerini merak ettiriyor. İşte detaylar...

Survivor 2021, 26 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranların sevilen formatı Survivor Türkiye, uzun zamandır her sene yayınlıyor. TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor’ın yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı üstleniyor. 2021 sezonuyla ekranlara gelen Survivor akıl almaz bir mücadeleyi seyircisinin ekranlarına taşıyor. İzleyenlerinin büyük bir ilgiyle takip ettiği Survivor’da ünlüler ile gönüllüler arasındaki yarış, birleşme partisinden bu yana Kırmızılar ve Maviler arasında gerçekleşiyor. 21.haftaya giren Survivor’ın ise gündeminde SMS oylaması ve eleme konseyi bulunuyor. Survivor izleyicisinin merakla beklediği 21.hafta elemesi ise 25 Mayıs 2021 tarihli yayınla belli oluyor.

Survivor 25 Mayıs’ta Ne Oldu? Kim Elendi?

Survivor 2021, seyircisinin karşısına en son 25 Mayıs tarihli yayınıyla çıktı. Yurt dışı oyuncularıyla ortak oynanan yarışmalar, izleyenleri bir hayli keyiflendirdi. Eleme konseyinin olduğu Survivor’da elenen isim ise herkesi şaşırtmayı başardı. Dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan konseylerde Mavi takımdan Poyraz ve Kırmızı takımdan Aleyna Çalışkan isimleri eleme potasına girmişti.

Eleme konseyinde SMS birincilerini açıklayan Acun Ilıcalı, Mavi takımın birincisini Poyraz, Kırmızı takımın birincisini ise Batuhan olduğunu duyurdu. Poyraz’ın Steven’in adını söylediği eleme gecesinde, Ayşe Merve’nin ismini verdi. Kırmızı takımda eleme adayı gösterecek isim olan Batuhan, Berkay’ın adını verdi. SMS’lerden sonra netleşen eleme potasında; Aleyna Çalışkan, Berkay, Merve ve Steven yer aldı. Adaya veda eden isim ise Merve Aydın oldu.

Survivor 26 Mayıs Market Oyununu Kim Kazandı?

Haftanın 6 günü TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor 2021, 26 Mayıs 2021 tarihinde izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Market oyununun oynanacağı bu bölümde izleyenlerini nefesleri tutturacak bir yarış bekliyor. Eleme gecesinin yankılarının sürdüğü bu bölümde, yarışmacılar parkura gözleri bağlı bir şekilde çıkıyor. Survivor 2021 bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarına geliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.