Masumiyet Dizisi 13. Bölüm Final Full İzle! 26 Mayıs Masumiyet Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV’nin çiçeği burnunda dizisi ani olarak aldığı final kararıyla sevenlerini üzmeye devam ediyor. Ele aldığı hikayenin farklılığa seyirci kitlesi oluşturmayı başaran Masumiyet, ekranlara erkenden veda ediyor. Yasak Elma’nın sezon finalinden ardından pazartesi gününe alınan Masumiyet, final bölümüyle seyircinin kantarına son kez çıkıyor. Merakla beklenen Masumiyet dizisi 13. bölümde neler yaşandı? Masumiyet dizisi 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumiyet dizisi final mi yaptı? İşte detaylar

Gold Film imzalı Masumiyet, ele aldığı ilginç öyküyle seyircisinin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. İzleyenlerinin dikkatini üzerine toparlayan Masumiyet’ten seyircisini üzecek haber geçen haftalarda geldi. Final kararı alan Masumiyet dizisi, 13.bölümü ile ekranlara veda etmeye karar verdi. Ela ve İlker arasındaki ilişkinin giderek ısındığı Masumiyet, Bahar ve kızı Ela’nın yaşamı üzerine hikayeyi şekillendiriyordu. Ela’nın şiddete uğradığı Masumiyet’te devam eden davayla birlikte kimin Ela’yı dövdüğünün sorusu aranıyordu. Masumiyet, final bölümünde tüm sorulara cevap vererek ekranlara veda etti.

Masumiyet Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Seyircisinin karşısına final bölümüyle çıkan Masumiyet, 13.bölümünü ekranlara getirdi. Her soruya tek tek cevap verilen bu bölüm biraz yoğun ve hızlı geçti. İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar’ın Ela’ya olan güveni iyice sarsıldı. Konuyla ilgili sert tedbirler almak zorunda kalan Bahar, İlker ve Timur’un Ela’yı kullanmasına engel olamadı. Tüm soru işaretlerine rağmen Ela, İlker’in etkisi altında kaldı ve evlilik teklifine evet dedi. Bu evlilikle birlikte Ilgazlar istedikleri savunma mekanizmasını yakalamışken, hiç beklemedikleri bir yerden darbe yiyeceklerini bilmiyorlardı.

Öte yandan İlker ile Ela’nın evliliğini kaldıramayan İrem, dengesini tamamen kaybetmeye başladı. Bunun üzerine iyileşmek için büyük bir adım adan İrem, yaptığı misilleme ile Ilgazları karıştırmayı başardı. Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela’nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti geldi. Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyledi. Her tanıkla ezberlerin bozulduğu hesaplaşma anından en zararlı çıkan isim ise İlker oldu. Ela’ya uyguladığı işkencenin bedelini ödemeye razı olan İlker’e final sahnesinde hapishane yolu gözüktü.

Masumiyet Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yeni bölümleri merakla beklenen Masumiyet dizisi, final bölümüyle birlikte yayından kalktı. Bu nedenle Masumiyet, 13.bölümünün ardından herhangi bir fragman ya da bölüm yayınlamayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.