Müge Anlı Tamamı Tek Parça 27 Mayıs 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Müge Anlı 27 Mayıs 2021 canlı izle, Müge Anlı son bölüm izle araştırmalarını yapan kişiler, ekranların en sevilen programlarından Müge Anlı’ya ulaşmak istiyor. Haberimiz üzerinde gerek canlı yayın linklerine, gerekse program videolarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Tam 15 sezondur büyük bir hızla devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Mayıs 2021 canlı izle ve Müge Anlı son bölüm tek parça izle özelliğiyle; Müge Anlı’nın son programını görebilirsiniz.

Ekranların en çok seyredilen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile yine izleyenleri ekran başına toplayacak. Çok uzun yıllar ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve her bölümünün merakla takip edildiği programda toplumun dramatik yanları ekranlara taşınıyor. Toplumda meydana kalan ve gizli kalmaması gereken cinayet, kaçırma, dolandırma, aldatma, kaybolma, hırsızlık gibi pek çok olay için mağdur olanların haklarını aradıkları programda her şey açığa çıkıyor. Müge Anlı ve ekibi tarafından titiz bir şekilde yürütülen araştırmalar sonucunda tanıklardan deliller elde ediliyor ve bu sayede en gizli olaylar bile sonuca kavuşuyor. Geniş kesimler tarafından her sabah takip edilen program yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak. Çok konuşulacak olan program ile ekranlarda yer alacak olan program, gündeme ışık tutmaya devam edecek.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 26 Mayıs’ta Neler Yaşandı, Hangi Gündemler Konuşuldu?

İzleyicileri yine çok konuşulacak bir program ile ekran başına toplamayı başaran Müge Anlı’nın dün yayınlanan bölümünde İstanbul Kağıthane’de kaybolduğu söylenen Hüseyin Sergüvenç’in olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ekibe Sevgi İzi numarası veren bir kişi bu konuda yardımcı olarak Hüseyin beyin ağabeyinin bulunmasını sağladı. Kayıp olan 16 yaşındaki genç de bulundu, Sevgi İzi ile bir kayıp daha evine dönmüş oldu. Diğer yandan Fatma Öz’ün evli sevgilisinin görüşmüş olduğu kadın da canlı yayına katıldı, izleyiciler kadının takındığı tutumdan şaşırdı. Yasemin Hanım, Fatma hanım ile ilgili olarak hiçbir şey bilmediğini ve daha önceden de tanışmadıklarını belirtti. Sadece Bahri bey ile konuşarak kendisine içinde bulunduğu durumu anlattığını ve rehberlik olarak yardımcı olduğunu ifade etti. Yasemin Hanım ayrıca hiçbir şey görüp duymadığını da ekledi. Söyledikleri izleyicilerin şaşırmasına neden oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 27 Mayıs’ta Hangi Gündemler Konuşulacak?

Merakla beklenen programın yeni bölümünde Bahri Bey’in dramı tekrar masaya yatırılacak. Bunun yanında Yasemin Hanım’ın tekrar açıklama yaparak konulara açıklık getirmesi bekleniyor. Merakla beklenen yeni bölüm saat 10.00’da ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.