Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 202. Bölüm Full İzle! 27 Mayıs 2021 Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile Show TV ekranlarında saat 15.15'te seyircisiyle buluşacak. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 27 Mayıs 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ekranların sevilen programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme toplumda gizli kalan soruları açığa çıkarıyor. Çeşitli nedenler ötürü mağdur olan ve mağdurların sorunlarının giderildiği, dramatik olayların sonlandırıldığı program yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek. Saat 15.15’te Show TV ekranlarında olacak program yine çok konuşulacak gündeme ile birlikte izleyicileri ekran başına toplayacak. Toplumda gizli tutulan, başkalarının mağdur olması ile sonuçlanan olayların irdelendiği ve faillerinin açığa çıkarıldığı programda her yaşanan gelişme izleyiciler tarafından şaşkınlık ile karşılanıyor. İzleyicilerin merak ile bekledikleri yeni bölüm, yine gizli kalan olayların açığa çıkarılmasına, kayıpların bulunmasına, dolandırıcılıkların ifşa edilmesine katkı sağlayacak. Mağdurların ve suçluların da yüzleşmesini sağlayan program farklı konulara çözümler sunuyor. İzleyiciler de her yeni bölümde işlenen konuları yakından takip ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 26 Mayıs’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

İzleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edilen programın dün yayınlanan bölümünde yine çok konuşulacak konular ele alındı. Programa katılmış olan mağdurların sorunlarının giderilmesinin amaçlandığı dünkü yayında Erdem Cıbız’ın eski eşinin teyzesi olan kadın canlı yayına bağlanarak konuya dair açıklamalarda bulundu. Evli olunan süre kapsamında tek kuruş bile harcama yapılmadığını söyleyen kadın, izleyicileri ve stüdyodakileri çok şaşırtacak şekilde düğüne katılanlardan bile para talep edildiğini iddia etti. Ayrıca Erdem Cıbız’ın çocukluk arkadaşı olan bir kişi de sadece 1 ayda Cıbız tarafından 400 bin lira dolandırıldığını öne sürdü. Diğer yandan gizemli ölüm olarak kabul edilen Faruk Ünür’ün ölümü öncesinde son konuştuğu kişilerden birisi olan Ferit Fidan da kendisi ile neler konuştuğunu bahsetti. Faruk Bey’in çok fazla bahis oynamış olduğunu ve ölümünün de bu durumdan kaynaklanabileceğine dikkat çeken halasının oğlu Fidan, soruşturmayı da başka bir boyuta çekmiş oldu.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 27 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Merakla beklenen yeni bölümde yine çok konuşulacak konular ekrana yansıyacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni bölümü ile gündemdeki konuları işlemeye devam edecek. Program saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.