Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm Full İzle! 27 Mayıs 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 98. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

ATV ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan ve her bölümü ile gündem olmayı başaran Bir Zamanlar Çukurova, heyecan ve merak uyandıran bölümleri ile her hafta ekranlarda oluyor. Yeni bölümleriyle izleyicilerin ekran başına toplandığı dizinin her bölümü de merakla bekleniyor. Üzücü bir aşk öyküsünün anlatıldığı dizide yaşananlar ise izleyicilere duygu dolu anların yaşanmasına neden oluyor. Dizinin merakla beklenmekte olan yeni bölümü ise bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 97. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen dizinin geçen hafta ekrana gelen en son bölümünde yine çok önemli gelişmeler yaşandı. Müjgan, Demir ve Ümit’in fotoğraflarını göstermesi sonrasında Züleyha bu durumdan şok yaşamıştı. Ancak kendisini daha önceden defalarca ortadan kaldırmaya çalışmış olan Müjgan’a durumu belli etmemişti ve başarıyla durumu idare etmişti. Fakat fotoğrafları görmesi sonrasında başlamış olan sorgulama ve devamında yaşananlar ise Züleyha’yı da Adana’dan uzaklaşmaya kadar götürmüştü. Müjgan bu durumda karşılık bulmadığını biliyor olsa bile ilk defa Züleyha’ya doğru davranmanın huzurunu yaşamıştı. Bunun sonucunda da yeni bir sayfa açmaya karşı adım atmıştı. Özellikle bu kez Fekeli’den de izin alarak hareket etmişti. Diğer yandan cezasını çekmek için hapse giren Fikret, Demir’in sinirinden yine de kurtulamamıştı. Demir, ifadesiyle kendisini kurtaranın Fikret olmadığına inanmamış, çiftlikteki baskın için de onu suçlamaya devam etmişti. Demir ayrıca savcıya durumu bildirmiş ve hapishanede bile Fikret’e saldırma planları yapmıştı. Fekeli ve Lütfiye ise aralarında Fikret’i kurtarabilmek için tüm delilleri bir araya getirmişti. Bu arada ise Fekeli ve Fikret arasında gerginlik de bir nebze olsun durmuştu.

Öte yandan hastaneden çıkmış olan Ümit ise olayların kontrolünü sağlamak için tüm gücü ile çalışmaya başlamıştı. Sevda’yı da kendisine destek olmamak için suçlayarak büyük bir şaşkınlık yaratmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 98. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla beklenirken, pek çok soruya yanıt bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak yeni bölüm yanıt verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.