Camdaki Kız Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 27 Mayıs 2021 Camdaki Kız Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kanal D’nin çiçeği burnunda dizisi Camdaki Kız, bayram dönüşü sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ele aldığının hikayenin özgünlüğü ile ilk bölümden bu yana odak konusu haline gelmeyi başaran Camdaki Kız, usta oyuncuların performanslarıyla eşsiz bir seyir keyfi sunuyor. Sevenlerinin merakla beklediği Camdaki Kız dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız dizisi 6. bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili tüm detaylar…

Yeni sezonun en merak uyandıran ve ilgi çekici dizileri arasında yer alan Camdaki Kız, yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Dizinin dramatik hikayesi izleyiciler tarafından merakla takip edilirken psikolojik çözümlemeler de diziye ayrı bir hava katıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizi her bölümü ile merakları üzerine çekmeyi başarıyor. Başrollerinde Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı dizi yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.

Camdaki Kız Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

Merakla takip edilen dizinin geçen hafta yayınlanan en son bölümünde yine önemli olaylar görülmüştü. Sedat ve Nalan’ın el ele tutuşmuş olduğu görüntüler televizyonda yayınlanmıştı. Bunun sonrasında ise Feride, Nalan’ın yaşamını yeniden zor bir hale getirmek için kolları sıvamıştı. Rafet ise diğer yandan Sedat ve Nalan ilişkisinin sorunsuz bir şekilde devam etmesi yüzünden büyük bir mutluluk duymuştu. Bu yüzden de Nalan’ı Koroğlu ailesine yakışacak bir şekilde düğün alışverişine götürmek ister. Gülcihan ise diğer yandan ailesine karşı son derece cimri davranmakta olan Rafet’in Nalan’a çok yüksek meblağda olan bir hediye verdiğini öğrenmişti. Bu durum ise Gülcihan’ı adeta çileden çıkarmış ve sonunda da öfkesi büyük bir hata yapmasına neden olmuştu. Öte yandan Sedat ise Nalan ile ilgili olarak her şeyi yoluna soktuğunu düşünmeye başladığından tekrar çapkınlığa dönüş yapmıştı. Fakat bu sefer hiç beklemediği bir kişi yapacağı hatadan kendisini geri çevirmişti. Nalan da kendisini aşkın büyüsüne kaptırmış ve babasının desteği ile Feride’den gizli şekilde Sedat ile buluşmaya karar vermişti. Bu buluşma ise hayatının en büyük mutluluğunun yaşanması için etkili olmuştu. Ama yine de kendisini beklemekte olan büyük tehlikenin de hiç farkında olmamıştı.

Camdaki Kız Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlgiyle takip edilen dizinin en son bölümüne dair fragman yayınlandı. Yeni gelişmelerin yaşanacağı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.