Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 27 Mayıs 2021 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 27 Mayıs 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 27 Mayıs 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 27 Mayıs 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

ATV ekranlarında uzun zamandır izleyici ile buluşan ve toplumun gizli kalan taraflarına ışık tutan Esra Erol’da Bugün yeni bölümü ile bugün sevenleri ile buluşacak. Dramatik olayların açığa çıkarıldığı, suçluların mağdurlar ile yüzleştirildiği ve anlam verilmeyen olayların gizeminin çözüldüğü programın yeni bölümü yine çok konuşulacak. Toplumda gizli kalmış olan, çözülmeyen ve saklanan olaylara değinerek bu olayların anlaşılmasını sağlayan programda uzman yorumları da olaylara farklı bir boyut katıyor. Acı çeken, dolandırılmış olan, kaybolan, terk edilen ya da benzeri olaylara maruz kalan kişilerin bu durumlardan kurtulmaları için her bölümü için özel uğraş verilen program geniş kesimlere hitap etmeyi başarıyor. Mağdurların yardım bulmak ve hak arayışı yapmak için katıldıkları programda yaşanan gelişmeler de topluma ışık tutuyor. Esra Erol ve ekibi tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında sorunlar giderilmeye çalışılırken aynı zamanda olayların nasıl sonuçlanacağı da izleyiciler tarafından merak ediliyor.

Esra Erol Programı 26 Mayıs’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Programın dün yayınlanan bölümünde yine çok önemli gelişmeler yaşandı. Esra Erol, Mükrem Bakırcı’nın eşi olan Yeşeren Hanım’ın 21 Mayıs tarihinde evi terk etmiş olduğunu açıkladı. Ayrıca 12 yıldır evli olduklarını, Mükrem Bey’in eşinin giderken de Almanya’dan gelmiş olan çikolatayı, sarmayı ve balı da götürdüğünü ifade etti. Satı hanım ise şaşırtıcı bir şekilde stüdyoya geldi ve kendisinin iyi olduğunu, kendisine zor zamanlar yaşatan kimselerin bu yüz ile karşısına geçip oturduklarına inanmakta güçlük çektiğinden bahsetti. Hüseyin Bey ise stüdyoya geldikten sonra Mualla Hanım böylece iki yıl sonrasında eşini de ilk kez gördü. Salgın yüzünden Hüseyin Bey, okullar kapalı olduğundan çocuğundan ayrı kaldığını onun dışında ise eşiyle karşılaştığını ama kavga ettiklerinden bahsetti. Ömer ise hep destek mesajı aldığını söyledi ve kendisine verilen desteklerden dolayı çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

Esra Erol Programı 27 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Merakla beklenen programın yeni bölümünde yine gündem olacak konular ele alınmaya devam edecek. İlgiyle takip edilen programın yeni bölümü bugün 16.20’de ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.