Survivor 2021 Tek Parça İzle! 27 Mayıs 2021 Perşembe Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Dünyanın fenomen programı Survivor, 2021 sezonuyla Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen çekimler, giderek finale yaklaşıyor. Çeyrek final bölümleriyle ekranlara gelmekte olan Survivor 2021, birleşme partisinden bu yana Kırmızılar ve Mavilerin yarışına ev sahipliği yapıyor. Survivor’ın bu haftaki gündeminde ise eleme konseyi bulunuyor. 27 Mayıs 2021 SMS oyları ile yapılmış olan elemenin sonucu, Survivor izleyenlerini merak ettiriyor. İşte detaylar...

Survivor 2021, 27 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Yayınlandığı günler en çok seyredilen programlar arasında bulunan Survivor bugün yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak. İzleyiciler tarafından büyük bir merakla takip edilmekte olan Survivor yeni bölümü ile yine adından çok söz ettirecek. Her bölümünde büyük heyecanın ve kıyasıya rekabetin devam ettiği yarışmanın yeni bölümünde nelerin yaşanacağı merak ediliyor. Farklı parkurlarda çok zorlu geçen mücadele içinde olan takımlar birincilik ödülüne ulaşmak için çaba gösteriyor. Bu yüzden her geçen bölüm final bölümüne yönelik heyecanı arttırdığı için kıyasıya rekabetin yaşanması anlamına geliyor. Takımlar arasında geçmekte olan mücadelenin son hızıyla devam etmekte olduğu yarışmanın sonuçları da merak ediliyor. Her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelen yarışmada heyecan hiç azalmazken yeni bölümler de merakla bekleniyor.

Survivor Türkiye 25 Mayıs’ta Neler Oldu, Kim Elendi?

Büyük bir merakla takip edilen yarışmanın en son yayınlanan bölümü Salı akşamı ekranlara geldi. Yunan yarışmacılar ile birlikte oynanan oyun da nefesleri kesti. Kırmızı takımın büyük bir fark ile oynadığı oyunda kazanını belirlemek için heyecan dolu anlar yaşandı. Özellikle kazanan takımın helikopter ile Dominik’e rafting yapmaya götürülmesi heyecanın daha da artmasına neden oldu. Daha sonra ise çok lezzetli yemeklerin olduğu pikniğin de yapılacak olması yarışmanın heyecanını daha da arttırdı. Çok büyük bir mücadele ile geçen yarışmada oyunun kazanı Yunan yarışmacı Sakis oldu ve böylece kırmızı takım hedefine ulaştı. Ayrıca günler sonra ilk kez eleme heyecanının yaşandığı yarışmada dokunulmazlık yitiren ilk takım maviler olmuştu. Aday olarak da Poyraz’ı çıkardılar. İkinci eleme adayı ise kırmızı takımdan Aleyna Çalışkan oldu. Yarışmada mavi takımdan olan Poyraz ise yapılan SMS oylaması ile birinci oldu ve adaylığı da düştü. Takımdan ise Steven ikinci aday olarak seçildi. Kırmızı takımda ise SMS birincisi Batuhan oldu ve Batuhan ise dördüncü aday olarak Berkay’ı çıkardı.

Survivor 27 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Merakla beklenen yarışmanın yeni bölümüne dair fragman yayınlandı. Yine takımlar arasında kıyasıya mücadelenin devam edeceği yeni bölüm saat 20.00’de TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.