Zuhal Topal'la Sofrada 614. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 27 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 614. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gündüz kuşağı programları arasında en çok sevilen programlar arasında bulunan ve yemek ile yarışmayı bir araya getiren Zuhal Topal’la Sofrada her bölümü ile izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Ekranların en çok takip edilen programlarından birisi haline gelen programın yeni bölümü bugün saat 16.00’da Fox TV ekranlarında olacak. Sevilen yarışmanın bugünkü bölümünde özellikle hafta sonu yaklaşırken rekabet biraz daha artacak. Yeni bölümde rekabetli ve lezzetli yemeklerin tarifleri öne çıkarken yemek sofrasında kaynanaların yorumları ise izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yarışmacılar en güzel yemekleri yaparak birinci olmayı hedeflerken aynı zamanda bir yarışmacı da büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele vermeye devam ediyor. En lezzetli yemeğin sunulmaya çalışıldığı programda kaynanaların yorumları ise eğlenceli ama yer yer sert olabiliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 26 Mayıs’ta Neler Oldu, Kim Kaç Puan Aldı?

İlgiyle takip edilen programın dün ekrana gelen en son bölümünde 5 yıldır evli ve iki çocuk annesi olan Tuğçe mutfaktaki hünerlerini gösterdi. Yemeklerinin lezzetini herkesin çok beğendiğini ifade eden ve bunu da yarışmada göstermek istediğini belirten Tuğçe, özellikle sofra öncesinde haksızlığa uğradığında buna karşı sert tepki vereceğini de belirtti. Kaynanalar ise bu sözler sonrasında büyük baskı altında Tuğçe’nin menüsünü değerlendirmeye başladı. Tuğçe, başlangıç olarak patates çorbası yaptı. Daha sonra yaprak sarma, köz biber yoğurtlaması ve el açması lavaş da hazırladı. Ana yemek olarak ise sac tava, enginarlı pilavı beğeniye sundu. Mevsim salatası da yemeklere eşlik etti. Tatlı olarak ise haşhaşlı irmik tatlısı sunuldu. Kaynanalar ise menüyü çok beğenmedi. Farklı yorumlar yapmalarına rağmen kaynanaların yorumlarında baskın olan uğraştırıcı bir menü olmadığı ve zorluk yaşanmadan menünün hazırlandığı oldu. Tuğçe yapılan oylama sonucunda da kaynanalardan orta puanlar aldı ve en yüksek puanı 6 puan ile Zuhal Topal verdi.

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Mayıs Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Hafta finali yaklaşırken rekabetin gittikçe arttığı yarışmanın bugünkü bölümünde yine eğlence ve lezzet dolu anlar saat 16.00’da Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.