Akrep Dizisi 23. Bölüm Full İzle! 27 Mayıs 2021 Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda Star TV ekranlarının sevilen dizisi Akrep bu akşam ekranlarda olacak. Akrep 23. bölüm full izleme linkine ve 23. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni sezonda dikkat çeken yapımlar arasında bulunan Akrep dizisinde her geçen bölüm yeni olayların yaşanmasına neden oluyor. İzleyiciler tarafından büyük bir merak ile takip edilen dizide yaşanan gelişmeler de buna bağlı olarak artıyor. İlk bölümünden itibaren kendisine özel bir takipçi kitlesi yaratmayı başarmış olan dizide anne ve kızı arasında yaşanan çatışmalar ekrana yansıyor. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Evrim Alasya, Demet Akbağ, Yusuf Çim, Bekir Aksoy, Müge Su Şahin, Taha Baran Özbek ve Esila Umut oyunculukları ile göz doldururken izleyiciler de her geçen bölümde artan heyecanın ne olacağını merak ediyor. Yeni bölümlerde yaşanacak olan gelişmeler izleyicilerin yine çok büyük sürprizler ile karşılaşmasına neden olacak.

Akrep Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen dizinin geçen hafta yayınlanan en son bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Ferda, Perihan’ın hastalığı yüzünden Ahmet’ten kurtulmak için söylediklerini bir yalan olarak gördü. Ama gerçekler ise hiç kendisinin düşündüğü gibi olmadı. Bu durumda farklılık yaşanınca önemli bir kararın eşiğine gelmişti. Ahmet ile Ayşem konusunda da anlaşmazlık yaşayınca bu konuda kendisini engellemeyeceğini fark etmişti. Perihan’ın teklifini ise kabul etmiş olan Ferda, Ahmet’in tuzağa düşmesini sağlamak için onun en yakını olan Efe’yi kullanmaya karar vermişti. Aras ve Ayşem’in öpüştüklerini gören Duru ise büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. İlişkisini bundan böyle düzeltmeyeceğini anlayan Duru, ABD’ye gitmeye karar vermişti. Perihan ise torununun mutsuzluğuna bu şekilde göz yummaz ve Aras’a giderek Duru’yu kalması için ikna etmeye çalışmıştı. Fakat Aras ise Ayşem’e evlilik teklifi yapmıştı.  Aras’ın samimi olmadığını düşünen Ferda ise Ayşem’in bu türden bir hataya düşmesini istemezken Ahmet ise duruma çok sinirlenmiş ve Aras’ı öldürme niyeti ile kaçırmıştı. Ancak öğrendikleri sonrasında ise Aras’a hiç beklemeyeceği bir teklif sunmuştu.

Akrep Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen yeni bölüme yönelik fragman yayınlandı. Aras ve Ahmet’in içine düştükleri zor durumun ekrana taşınacağı yeni bölüm izleyiciler ile bu akşam saat 20.00’de Star TV ekranlarında buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.