Alev Alev Dizisi 28. Bölüm Final Full İzle! 27 Mayıs 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Alev Alev dizisi bu akşam ekranlarda olacak. Alev Alev 28. bölüm Final full izleme linkine ve 28. bölüm Final fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve ünlü oyuncu Zuhal Olcay'ın başrollerinde yer aldığı, kendisine özel bir izleyici kitlesi toplamayı başarmış olan Alev Alev dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ekranlara veda ediyor. İlk bölümden itibaren merakla takip edilmiş olan dizi, reyting sonuçlarında beklenenleri veremediği için final yapmak zorunda kaldı. Kendi takipçileri bu karara üzülürken dizinin final bölümü de merakla bekleniyor. Bir yangın sonucunda yaşamları değişmiş olan 3 kadının yaşadıklarını ekrana getirildiği dizinin son bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Alev Alev Dizisi 27. Bölümde Neler Yaşandı?

Final bölümüne yaklaştığı için heyecanın arttığı geçen haftaki en son bölümde izleyiciler yine ekran başında oldu. İlgiyle takip edilen dizinin en son bölümünde yaşananlar özellikle izleyicilerin şaşırmasına ve aynı zamanda duygu dolu anların da yaşanmasını sağladı. Yaşadığı ortaya çıkan Çelebi, bu durumda hemen harekete geçmiş ve yurt dışına kaçmak için de tüm yolları denemeye başlamıştı. Ömer ise bir taraftan Çelebi’yi yurt dışına kaçmadan yakalamak için gözünü karatmış ve beklemediği bir isim de kendisine destek olmuştu. Diğer yandan Cemre ise ameliyata alınmış olan Ozan’ın yanına hemen koşmuş ancak karşısında öfkeli bir halde bulunan Seher’i bulmuştu. Çelebi’den korkmakta olduğu için mahalleye de geri dönüş yapamayan Cemre ise kamuoyunun dikkatini üzerine çekerse rahatlayacağını düşünerek şaşırtıcı bir hamle yapmıştı. Tomris ve ekibi ise ameliyatta bulunan Ozan için ellerinden gelecek tüm her şeyi yaparken özellikle ameliyatın kritik bir şekilde geçmiş olması da durumu daha vahim hale getirmişti. Yedikule Mahallesi de bu ameliyattan çıkacak sonuca odaklanmıştı.

Alev Alev Dizisi 28. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı mı?

Ekranlara bu akşam son bölümü ile gelecek olan Alev Alev dizisinde olayların nasıl bir sonuca bağlanacağı merakla bekleniyor. Saat 20.00’de Show TV ekranlarında sevenleri ile son kez buluşacak olan dizide duygu dolu anlar yaşanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.