Müge Anlı Tamamı Tek Parça 28 Mayıs 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Mayıs 2021 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 28 Mayıs 2021’ta neler yaşandı?

Sabah kuşağı programları arasında en çok seyredilen ve gündem oluşturan yayın formatı ile öne çıkan, uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümü ile bugün saat 10.00’da yine izleyiciler ile buluşacak. Her bölümde konu olan olaylar ile gündem oluşturmayı başaran program, yeni bölümüyle de yine adından çok söz ettirecek. Toplumda gizli kalan, acılı, gizemli ve açığa çıkmayı bekleyen olayların çözüme kavuşmasını sağlayan programda mağdurlar ve failler yüzleşme fırsatı buluyor. Mağdur olanların hak aradıkları ve şimdiye kadar saklı kalmış olayların açığa çıkarıldığı programda her bölüm ilgiyle takip ediliyor. Toplumdaki dramatik solayları ekrana taşıyan programda; dolandırma, aldatılma, haksızlık, cinayet, hırsızlık gibi çok görülen kötü olayların neden ve kim tarafından kaynaklandığı tespit edilmeye çalışıyor. Uzman isimlerin de yorumları ile birlikte olayların açığa çıkmasının sağlandığı program topluma ışık tutmaya devam diyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 27 Mayıs’ta Neler Yaşandı?

Merakla takip edilen programın dün yayınlanan bölümünde yine çok konuşulacak olaylar gündeme geldi. Kayseri’nin bir ilçesinde yaşayan ve boşanmalarına rağmen beraber olan Mehmet Turhan ve eski eşi Firdevs Öztürk dokuz gündür kayıp. Çiftin kaybolmasının arkasında yatan sebepler masaya yatırıldı. Çiftin kaybolmasından ise amca sorumlu tutuldu. Canlı yayına katılan Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf Bey, kendisine kardeşinin daha önceden büyük bir haksızlık yaptığını dile getirdi. 2002 yılında cezaevine girdiğini ve Mehmet Bey’in işlediği bir cinayetin üzerine atılmasından dolayı hapis yattığını belirti. Yusuf Bey, kardeşinin şimdiye kadar kendisine çok fazla haksızlık yaptığını ama kaybolması ile ilgili olarak kendisinin bir bilgisi olmadığını belirtti. Ayrıca Mehmet Bey’in kaybolmadan önce kendisine bir mektup bıraktığını, mektubun ise kendisine ulaşmadığını ad söyleyerek herkesin şaşırmasına neden oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı 28 Mayıs Hangi Gündemler Konuşulacak?

Ekranların ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü yayınında yaklaşık 2 haftadır kayıp olan Mehmet Turhan ve eski eşinin kaybolmasını ele almaya devam edecek. Programa katılacak sürpriz tanıklar ile olayın derinlerine inilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.