Doya Doya Moda All Star 28 Mayıs 2021 Full İzle! Doya Doya Moda All Star 55. Bölüm Haftanın Şampiyonu Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda All Star yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Ekranların moda denilince ilk akla gelen programı ve heyecanlı yarışması olan Doya Doya Moda All Star yeni bölümü ile bugün yine izleyiciler ile buluşacak. Ekranların modayı ve yarışmayı bir araya getiren tek programı olan Doya Doya Moda’da yarışmacılar en güzel kombinlerin ortaya çıkması için kıyasıya bir mücadele veriyor. İlgiyle izlenen her bölümde izleyiciler hem modaya dair fikir ediniyor hem de eğlenceli anlara tanık oluyor. Diğer bölümlerde olduğu gibi bugünkü bölümde de güne özel olarak belirlenecek olan konsept üzerinden en güzel kombinleri ortaya çıkarmak için mücadele verecek olan yarışmacılar en yüksek puanı almak için çaba gösterecek. Her bölüm için belirlenen konsept üzerinden yarışan yarışmacıların eğlenceli ve rekabet dolu anları izleyicilere çok özel anlar yaşatmaya devam edecek. Umut Eker, Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun jüri olduğu yarışmada alınan puanlar birincilik için büyük önem taşıyor.

Doya Doya Moda All Star 27 Mayıs Puan Durumu Nasıl, Gün Birincisi Kim Oldu?

Büyük beden yedi kadının moda konusunda iddialı olduklarını göstermek için yarıştıkları programın her bölümü büyük bir rekabet ile geçiyor. Programın dün ekranlara gelen en son bölümünde yarışmacılar yine moda konusundaki hünerlerini göstermek için kıyasıya bir mücadele gösterdi. Yarışmacıların en güzel kombini ortaya çıkarmak için yarıştıkları konsept İlkbahar Yaz Moda Haftasında After Partiye Katılanlar olarak belirlendi. Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte özellikle dinlenmek ve rahatlamak için düzenlenen partilere katılım esnasında giyilecek en güzel kombinlerin ortaya çıkarılması için belirlenen konseptte yarışmacılar tüm Günerlerini gösterdiler. Gün sonunda ise puanlar şu şekilde belirlendi; Özde Karacan 16 puan, Su Baher 14 puan, Emel Başkan 17 Puan, Ferdanur Başaran 17 puan, Birben Coşkun 19 puan, Betük Böçkün 19 puan, Rabia Ağca 19 puan alarak günü tamamladı.

Doya Doya Moda All Star 28 Mayıs Puan Durumu Belli Oldu mu?

Merakla beklenen yarışmanın yeni bölümü bugün saat 13.00’de TV8 ekranlarında olacak. Bugüne özel olarak belirlenecek konsept sonrasında puan durumu belirlenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.