Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 28 Mayıs 2021 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 28 Mayıs 2021 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 28 Mayıs 2021 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 28 Mayıs 2021 son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Her bölümü ile geniş kesimleri ekran başına toplayan ve gündemi belirlemeye devam eden Esra Erol’da programı yine ilgi çekici ve çok konuşulacak konuları ile öne çıkıyor. Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam etmekte olan ve izleyicilerin büyük bir merak ile hiçbir bölümü kaçırmadan takip ettikleri programın bugün ekrana gelecek yeni bölümünde de yine gizli kalan olaylar irdelenmeye devam edecek. Esra Erol ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda toplumda gizli kalan olayların açığa çıkarıldığı, suçlular ile mağdurların yüzleştirildiği ve toplumun karanlık yanlarına ışık tutulduğu programın yeni bölümü ilgiyle takip edilecek. Cinayet, kaybolma, dolandırma, kaçırma, ailelerin dağılması gibi acılı olayları ekranlara taşıyan program bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak.

Esra Erol Programı 27 Mayıs’ta Neler Oldu, Hangi Gündemler Konuşuldu?

Büyük bir ilgiyle takip edilen programın dün yayınlanan en son bölümünde Mükrem Bey, eşinin gitmesinden çok etkilenmediğini belirterek izleyicileri şaşırttı. Ancak hemen ardından açıklama yaparak eşinin çok uzun zamandır kendisinden gitmeyi zaten uzun zamandır istediğini ve eşyalarını da toplamış olduğunu belirtti. Esra Erol ise bu konuda açıklama yaptı ve artık barışmalarının mümkün olmadığını dile getirdi. Mükrem Bey de bu durumu kabul etti. Yeşeren Hanım ise evlenirken çok mutlu olacağını sandığı için evlendiğini ama gelinen durumda böyle bir şeyin artık mümkün olmadığını ve boşanmak istediğini belirtti. Diğer yandan Satı Hanım ise yayın sonrasında eşini aramak istediğini ancak kendisinin eşi tarafından engellendiğinden eşine ulaşamadığından bahsetti. Mustafa Bey ise eşinden anlaşmalı bir şekilde boşanmayacağını ve maddi ve manevi tazminat talebi olduğunu söyledi. Emre bey ise stüdyoya gelerek 34 yaşında olduğunu ve Satı Hanım ile Aralık ayında internetten tanıştığını ve Satı Hanım’a evlenmek istediğini söyleyerek görüşmeye başladıklarından söz ederek izleyicilerin şaşırmasına neden oldu.

Esra Erol Programı 28 Mayıs Gündemleri Neler Olacak?

Açığa çıkması beklenen pek çok konunun ele alınacağı programın yeni bölümü bugün saat 16.20’de ATV ekranlarında olacak. Acılı eşlerin ve kaybolan kişilerin konuşulmaya devam edileceği program yine gündem oluşturmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.