Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 28 Mayıs 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 715. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 715. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinlerin ve kaynanaların mutfaktaki hünerlerini gösterdiği ve kıyasıya rekabetin yaşandığı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yeni bölümü ile bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında olacak. Seda Sayan’ın renkli sunumu ile gündüz kuşağının en çok takip edilen programları arasında kendisine yer bulan programda yine gelinler en güzel yemekleri yapmak için büyük bir çaba gösterecek. Haftanın son bölümü olduğu için çok önem taşıyan programda heyecan da gittikçe gelinler arasında artıyor. Lezzetli tarifler ile öne çıkan ve rekabetin de eğlenceli anların yaşanmasına neden olduğu program böylece her bölümünde izleyicileri ekran başında toplamayı başarıyor. Gelinlerin sadece yemek konusunda değil, birbirleriyle de olan rekabetlerinin ekrana taşındığı programda mutfak hünerleri en iyi şekilde sergilenmeye çalışılıyor. Haftanın birincisinin kim olacağı ise bugünkü yeni bölüm ile belli olacak.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 27 Mayıs Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Rekabetin ve lezzetli yemeklerin bir arada olduğu, sadece bir yemek değil aynı zamanda samimi bir aile ortamı da sunan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta’da dün ekranlara gelen en son bölüm yine büyük olayların yaşanmasına neden oldu. Neslihan Beykozlu-Serpil Akarsu, Seda Yılmaz-Nagehan Yılmaz, Esra Birinci-Fatma Birinci ve Yağnur İşçiler-Nilgün İşçiler bu sefer Kabaklı Peynirli Çekme Börek için mutfağa girdiler ve en güzel tarifleri rotaya çıkarmak için kıyasıya mücadele verdiler. Özellikle Seda ile Nagehan arasında süren gerilim ise bölüme damgasını vurdu. İkilinin kavgasına ise Fatma ve Esra’nın arasında geçen tartışma da eklendi. Fatma, kendisinin önemsenmediğini ve kendisinin önemsenmesi için stüdyoya heykelini getirdi. Bunun üzerin kaynana Nagehan ise bu duruma karşı çıkarak, iki tane kaynananın yarışmada çok olacağını esprili şekilde aktardı. Alınan puanlar sonucunda ise Seda ve Esra 19 puan, Yağnur 16 puan ve Neslihan da 8 puan aldı.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 28 Mayıs Günün Birincisi Belli Oldu mu?

Rekabetin ve lezzetin bir arada olduğu programın bugün yayınlanacak olan yeni bölümü ile günün birincisi belli olacak. Program saat 13.15’te Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.