Zuhal Topal'la Sofrada 615. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 28 Mayıs 2021 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 563. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Yemek programları ve gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada yemek ve yarışmayı bir araya getirmeye devam ediyor. İzleyiciler tarafından her bölümünün büyük bir beğeni ile takip edildiği yarışmada yarışmacıların en güzel yemeği ortaya çıkarmak için verdikleri mücadele büyük merak topluyor. Yeni bölümü ile bugün saat 16.00’da Fox TV ekranlarında olacak yarışmanın bugünkü bölümü hafta birincisini belirlemek için büyük önem taşıyor. Bu yüzden de bugün yarışacak olan adayın tüm hünerlerini göstermesi gerekecek. Yeni bölümde lezzetli yemekler ile rekabetin en üst safhada olması beklenirken, hafta birincisinin de kim olacağı belirleneceği için izleyiciler birincinin kim olacağını da büyük bir merak ile bekliyor. En lezzetli yemeğin sunulacağı program kapsamında kaynanaların yorumları eğlenceli olurken aynı zamanda sert yorumlar ile yemekleri hazırlayan gelinleri de üzebiliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 27 Mayıs’ta Neler Oldu, Kim Kaç Puan Aldı?

İzleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen yarışmanın dün yayınlanan en son bölümünde Elif Yağcıoğlu mutfaktaki hünerlerini gösterdi. 5 yıldır evli olan ve iki çocuk annesi olan Elif Hanım özellikle yarışmaya katılırken mutfakta çok iddialı olduğunu ve en güzel yemekleri yapabileceğini ifade etmişti. Zamanının çok büyük kısmını mutfakta geçirdiği için bu alanda kendisini geliştirdiğini belirten Elif Hanım’ın yaptığı menü şu şekilde oldu; havuçlu tavuk çorbası, beşamel soslu peksimetli tavuk, közlenmiş kırmızı biber yoğurtlaması, galdirik kavurması, papaz yahnisi, enginarlı pilav, brokoli salatası, şöbiyet. Ancak kaynanalar ise menüyü kolay buldu. Çok basit olarak nitelendirdikten sonra yemeklerin tadına bakan kaynanalar Elif Hanım’ın beklediği yüksek puanları vermedi. Ama yine de Elif Hanım iyi bir puan toplamayı başardı. Nuran Sezen’den 6, Emriye Avşar’dan 6, Zehra Dolu’dan 4, Serpil Koç’tan 7, Zuhal Topal’dan ise 6 puan alarak Elif Hanım 29 puan topladı.

Zuhal Topal’la Sofrada 28 Mayıs Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Haftanın son bölümü olan ve birincinin de belirleneceği olan yeni bölüm bugün saat 16.00’da Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.