Survivor 2021 Tek Parça İzle! 28 Mayıs 2021 Cuma Survivor Yeni Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 28 Mayıs 2021 kesintisiz izleme linkine ve 28 Mayıs 2021 tarihli tanıtım fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021, 28 Mayıs 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının en çok seyredilen programları arasında yer alan Survivor yeni bölümü ile yine rekabeti ve heyecanı bir araya getirecek. İzleyiciler tarafından ilgiyle takip edilen Survivor’un her bölümü büyük rekabete sahne oluyor. Her bölümde yaşanan gelişmelerin büyük heyecan yaratması ve rekabetin de en üst düzeyde devam etmesi ile birlikte yarışmacıların da neler yaşadıkları merak edilmeye devam ediyor. Birbirinden zorlu farklı parkurlarda mücadele veren takımlar birinci olmak için tüm güçlerini sergilerken aynı zamanda büyük ödülün sahibi olmak için de çaba gösteriyor. Her bölümün büyük bir rekabet ile geçmekte olduğu yarışmada takımlar arasındaki gerilim de artıyor. Son hızıyla devam eden rekabet aynı zamanda eğlenceli anlara da sahne olarak izleyicilerin daha da keyif duymasına katkı sunuyor.

Survivor Türkiye 27 Mayıs’ta Neler Oldu, Kim Elendi?

İlgiliyle takip edilen yarışma her hafta hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları ekranlara geliyor. Yarışmanın dün yayınlanan en son bölümünde yine büyük bir rekabet meydana geldi. Büyük finale sayılı haftalar kala heyecanın giderek arttığı yarışmada mavi takım ödül kazandı. Düeollu eşleşmelerinde ise galip Berkay ve Steven oldu. Steven mücadelesi esnasında oyun havuzunda darbeye maruz kalan İsmail ise sakatlanma yaşayarak çok zor anlar yaşadı ve İsmail’e hemen doktor müdahale etti. Burnu bir anda kanamaya başlayan İsmail’in tedavisi için yarışmalara kısa bir ara verildi. Zorlu geçen parkurda ise yarışmacılar ellerinden geleni yaptı. Mavi takım farkın korunmasını sağlayamadı ve 7-3 öndeyken skor bir anda 8-8 oldu. Eşitlik de oyuna daha da büyük heyecan kattı. Mavi takım tam olarak çıkarken kırmızı takımda ise Aleyna dışarıda kaldı. Kıyasıya geçen mücadeleyi ise mavi takım kazandı.

Survivor 28 Mayıs Tanıtımı Yayınlandı mı, Bugün Hangi Oyunlar Oynanacak?

Merakla beklenen yarışmanın yeni bölümü yine büyük heyecana sahne olacak. Yeni bölüme ait fragman yayınlandı. Yarışmacıların yine birbirinden zorlu parkurlarda yarıştıkları görülüyor. Yeni bölümü saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.