Arka Sokaklar Dizisi 591. Bölüm Full İzle! 28 Mayıs 2021 Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

15. Sezonu ile karşımıza çıkan uzun soluklu ve gerilimin bir dakika bile eksik olmadığı Arka Sokaklar dizisinin 591. Bölüm izle seçeneği ile sizlerde reklamsız ve kesintisiz bir şekilde Arka Sokaklar 591. Bölüm izleyebilirsiniz. Arka Sokaklar son bölüm izle seçeneği ile yayınlanan son bölümü ile ilgili bütün detayları kaçırmadan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Ekranların en uzun soluklu dizileri arasında yer alan ve her bölümü ile izleyicileri ekran başına toplamaya devam eden Arka Sokaklar yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümleri ile izleyicileri ekran başında tutmaya devam eden dizinin her bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Emniyet teşkilatı içinde bulunan özel bir ekibin suçluları yakalamak için verdiği mücadeleleri ekrana taşıyan dizinin her bölümü heyecan ve aksiyon dolu bir şekilde geçiyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde de yine izleyiciler büyük gelişmeleri, aksiyonu ve heyecanı en iyi şekilde yaşayacaklar.

Arka Sokaklar Dizisi 590. Bölümde Neler Yaşandı?

Heyecanın ve aksiyonun hiç bitmediği dizinin geçen hafta yayınlanan en son bölümünde ekip zorlu bir rehine operasyonu gerçekleştirmişti. Rıdvan’ın yakalanması üzerine ise örgüt elemanlarının dağ kadrosuna yeni isimler kazandırma çalışmaları da devam etmişti. Leyla ismindeki bir genç kız ise örgüt elemanlarına inanarak evden kaçmıştı. Leyla’nın babası Gaffar ise bu duruma çok üzülmüş ve perişan halde aklını kaçırmıştı. Bunun için de kızının bulunması için masum bir kızı rehin alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Cemal ise diğer yandan Selvi’nin yanında içtiği çay sonrasında baygınlık geçirmişti. Selvi ise Cemal’in baygın haldeki görüntülerini kaydeder ve Ezgi de bu görüntüleri çok kötü bir halde izlemişti. Cemal de bu durumu Ezgi’ye açıklamak için çalışmış ve zor anlar yaşamıştı. Hüsnü ise Giray Pamiroğlu cinayeti yüzünden kötü durumdadıydı. Savcı Faruk ise olayın bir tür nefsi müdafaa olmadığı hakkında şüphelerini dile getirmişti. Ali ve Pınar arasında süregelen gerginlik ise devam etmişti. Ali operasyon kapsamında gün geçtikçe zorlanmaya ve yorulmaya başlamıştı. Bahar ve Hakan’ın zoru ile pcr testine gitmeye ise ikna olmuştu ve koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti.

Arka Sokaklar Dizisi 591. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Her bölümü büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde aksiyon ve heyecan yine devam edecek. Merakla beklenmekte olan yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.