Bozkır Arslanı Celaleddin 2. Bölüm Full İzle! 28 Mayıs 2021 Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV sevenlerinin karşısına yepyeni tarihi bir diziyle çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümüyle bugün seyirci karşısına çıkacak olan Bozkır Arslanı Celaleddin’in izleyiciden kaç puan alacağı ise merakla bekleniyor. Türk dünyasının yıldız isimlerini kadrosunda birleştiren Bozkır Arslanı Celaleddin, bu akşam saat 20.00’da izleyicinin beğenisine sunuluyor. Merakla beklenen Bozkır Arslanı Celaleddin ilk bölümde neler yaşanacak? Bozkır Arslanı Celaleddin’in oyuncuları kimler? İşte tüm ayrıntılar...

Ünlü Türk komutanı Celaleddin Harzemşah’ın Moğollara karşı verdiği mücadeleyi ekranlara taşıyan Bozkır Arslanı Celaleddin  dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak. Tarihi kurgusu ve aynı zamanda oyunculukları ile dikkat çeken dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlanmıştı. İlk bölümünden itibaren büyük ilgi çeken ve izleyiciler tarafından yeni bölümleri merakla beklenen dizinin bugün yayınlanacak olan yeni bölümü yine aksiyon dolu olacak şekilde geçecek. Yenilmez olarak adlandırılan Moğolların ordularına karşı başarılı bir şekilde mücadele veren Harzemşah’ın öyküsünün anlatıldığı dizinin başrollerinde Emre Kıvılcım, Yulduz Radjabova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Kaan Yalçın, Ferhat Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçen hafta yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilerle buluşan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi ilk bölümü ile beğeni topladı. İlk bölümde ünlü Moğol hükümdarı Cengiz Han’ın karargahına gitmiş olan henüz şehzade olan Celaleddin, sürpriz bir hamle yaparak dengelerin değişmesine neden olmuştu. Harzemşah ülkesinin başkenti olan Gürgenç, bu esna da siyasi çekişmelerin içine düşmüştür. Sultan Alaeddin ise Kıpçak boyu mensuplarına özel olarak tanınan ayrıcalıktan rahatsızlık duymaktadır. Bu durum da başkentte huzursuzluk yaşanmasına neden olmaktadır. Diğer yandan aslan avcısı olarak bilinen şehzade Celaleddin ise evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Şehzadenin evlenmesi için düğün hazırlıkları devam ediyorken ülkenin geleceğini tehdit edecek çok önemli bir düşman ortaya çıkmıştır. Bu düşman ise güçlü ordulara sahip olan Cengiz Han’dır. Sultan, Cengiz Han’a bir elçi heyeti göndermiş ve onunla düşman olmak istemediğini ifade eder. Bu durumu değiştirmek için Celaleddin de olaya gizlice dahil olur ama Cengiz Han’ın başka planları vardır.

Bozkır Arslanı Celaleddin Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

İlk bölümü ile ilgi uyandıran dizinin yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. Yeni bölümde aksiyon ve heyecan dolu sahneler ekranlara taşınacak. Dizinin yeni bölümü bugün akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.