Gönül Dağı Dizisi 30. Bölüm Sezon Finali Full İzle! 29 Mayıs 2021 Gönül Dağı Final Bölümü Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Gönül Dağı 30. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni sezonun ilgi çekici yapımları arasında bulunan ve TRT 1 ekranlarında izleyiciler ile buluşan Gönül Dağı dizisi sezon finali ile izleyicilerle buluşacak. Her bölümü ilgiyle takip edilen dizide kasabada yaşamakta olan amcaoğullarının hüzünlü, neşeli ve heyecanlı öyküleri ekrana geliyor. Her bölümde izleyicilerin merakla takip ettikleri gelişmeler izleyicileri kimi zaman mutlu ederken kimi zaman da duygulanmalarına neden oluyor. Başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Feyza Işık gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı Dizisi 29. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların merakla takip edilen dizisi olan Gönül Dağı ilgi çekici konusu ile her bölümde izleyiciler tarafından tam not almayı başarıyor. Bozkırda geçen öykülerin ekrana taşındığı dizide özellikle eğlenceli sahneler izleyicilerin kalbinin ısınmasını sağlıyor. Geçen hafta yayınlanmış olan en son bölümde amcaoğulları yapılan masraflar ile büyük bir borca girmişti. Bir taraftan borçlarını nasıl ödeyeceklerini uzun uzun düşünürken bir taraftan da alacaklıların kapıya dayanmaları ile iflas ettiklerini hepten anlamışlardı. Özellikle borçlulardan kurtulmaları için yaptıkları eğlenceli anların yaşanmasına neden olmuştu. Amcaoğullarını ise bir masraf daha beklemekteydi, o da Zahide’nin yaklaşan düğünü olarak öne çıktı. Bu durumu çözmek ve bir an önce borçtan kurtulmak için uğraş veren amcaoğulları, durumu çözmenin sanıldığı kadar kolay olmadığının da farkına varmışlardı. Diğer yandan Sefer ve Zahide de düğün hazırlığı için hızlı bir şekilde kolları sıvamıştı. Ancak masrafların sürekli artıyor olması kendileri için büyük sorunları da ortaya çıkarmıştı. Ayrıca Sefer’in analığının akrabalarının Sefer’den evi istemeleri çifti hepten zor duruma düşürmüştü. Bir taraftan maddi sorunlar diğer taraftan ise ev krizi herkesin endişelenmesine neden olmuştu. Taner’in ise sorunları çözmek için yaptığı son fedakarlık büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı Dizisi 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü ile sezon finali yapacak olan Gönül Dağı dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Amcaoğullarının borçlardan kurtulma çabaları ve Sefer ve Zahide’nin durumu yine merakla takip edilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.