Savaşçı Dizisi 107. Bölüm Full İzle! 29 Mayıs Savaşçı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle! (Yeni)

Savaşçı 107. Bölüm tek parça HD izle araştırması yapan kullanıcılar, Fox TV’nin en güzel dizilerinden olan Savaşçı ile ilgili tüm detayları merak ediyor. Ayrıca Savaşçı 107. Bölüm fragmanı da araştırılanlar arasında yer alıyor. Savaşçı 107. Bölüm izle, makalemizle birlikte Savaşçı son bölüm izle seçeneğini sizlere sunuyor ve diziyi takip etmekten geri kalmamanızı sağlıyoruz. İşte milyonlarca kişinin severek izlediği, birçok hayranı bulunan Savaşçı 107. Bölüm…

Aksiyon ve heyecan dolu bölümleri ile beş sezondur yayın hayatına devam eden Savaşçı dizisinin her bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merak ile takip ediliyor. En çok izlenen yapımlar arasında yer alan Savaşçı yeni bölümleri ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Her bölümde yaşanan aksiyon ve heyecan izleyicilerin merak dolu anlar yaşamasına neden oluyor. Ünlü oyuncuları ve hikayesi ile birlikte Savaşçı dizisinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Savaşçı Dizisi 106. Bölümde Neler Yaşandı?

Geçen hafta ekranlara gelen en son bölümde aksiyon ve gerilim yine en üst safhada devam etmişti. Gerilimin en üst safhaya çıkmış olduğu en son bölümde yaşananlar izleyicileri şoke etmiş ve ekran başına toplamıştı. Gündüz Göktürk’e meydan okuyabilmek için ikinci kez karşısına çıkmış olan Mösyö’nün yapmış olduğu sürpriz hamle izleyicileri şaşırtmıştı. Ancak Mösyö her ne kadar bu türden bir sürpriz hamle yapmış olsa da istediklerine ulaşmak için hiçbir şey planladığı gibi gitmemişti. Diğer yanda ise Astsubay Bektaş Subaşı’nın askerliğini yapan kardeşi olan Alper’den almış olduğu şüpheli bir haber ise endişelerin oluşmasına yol açmıştı. Bu şüpheli haberin ne olacağını henüz kimse bilmemişti. Kopuz Albay Kılıç Timi ise hemen harekete geçirilmiş ve bu duruma müdahale etmek için hızlı bir şekilde hareket etmişlerdi. Diğer yandan Asteğmen Alper ile de irtibat kesilmiş ve kendisinin nasıl olduğuna dair bilgi de bulunmamıştı. Alper’in akıbetindeki belirsizlik devam ederken bölgedeki çok büyük çaplı olarak yapılan arama faaliyetlerine katılmış olan Kılıç Timi ise Alper’e ait olabilecek bazı izleri bulmuştu. Fakat bu izler Yüzbaşı Haydar’ın önemli bir karar vermesine neden olmuştu. Alper’i bulmadan asla dönüş yapmak istemeyen Yörük Haydar, Kılıç Timi ile bir kez daha ortaklık kurmuştu.

Savaşçı Dizisi 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Heyecanın ve aksiyonun hiç bitmeyeceği yeni bölüme dair fragman yayınlandı. Yeni bölümde Kılıç Timi yine en zorlu mücadelelerinden birisini vermek zorunda kalacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.