Teşkilat Dizisi 13. Bölüm Full İzle! 30 Mayıs 2021 Teşkilat Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TRT 1 ekranlarının ses getiren yeni dizisi Teşkilat pazar akşamı ekranlarda olacak. Teşkilat 13. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

TRT 1 ekranlarının yeni sezonda öne çıkan en iddialı yapımları arasında yer alan Teşkilat dizisi yeni bölümleri ile izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Heyecan ve aksiyonun bir an bile eksik olmadığı dizide yeni bölümde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu gibi oyuncuların bulunduğu dizi Pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında olacak.

Teşkilat Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

Heyecanın ve aksiyonun hiç eksik olmadığı dizinin geçen hafta yayınlanan en son bölümünde zehir etkisini göstermeye başlamıştı. Leyal’in ölümü sonrasında neden öldüğüne dair düşünmeye devam eden Fadi, bunun kurulan tuzak ile ilgili olabileceğini düşünmüştü. Seçim çalışmalarına ise kaldığı yerden devam etmek istemiş ancak vücudunda bulunan zehir de etkisini göstermeye başlayarak hayatının çok tehlikeli bir aşamaya girdiğinin de farkına varmıştı. Zehri vücudundan atılmaması halinde ise çok daha önemli sorunlar ile karşı karşıya kalacağını da net şekilde anlamıştı. Fadi’nin zehirlenmesi ile birlikte görevlerini tamamladıklarını düşünen ekip ise ülkeye dönüş hazırlığındayken bir başka beklenmedik haber adeta kendilerinin şok olmasına neden olmuştu. Özellikle deşifre olma tehlikesi ile karşı karşıya kalarak zor anlar yaşamışlardı. Hakkı ve Pınar ise yeni bir plan kapsamında tehlikeyi ortadan kaldırabilmek için harekete geçmeye karar vermişti. Ceren de diğer yandan ekibi deşifre etmek amacıyla çaba gösterirken Yağmur’a ulaşmayı başarmıştı. Zehra’yı deşifre edebilmek için kızı Yağmur’u kullanmak istemişti. Bu esnada ise Uzay, Amir ve Fadi arasında geçen görüşme kayıtlarını dinlemiş ve bu sırada da önemli bilgilere ulaşmıştı. Türkiye’ye karşı büyük bir saldırı planı olduğunu da bu sayede fark ederek büyük bir bilgi elde etmişti. Saldırı planında ise Fadi’nin imzası yer almaktadır ve saldırıyı durdurmak için de tek kişi yine Fadi olarak öne çıkmaktadır. Böylesi bir gelişme Fadi’nin ölümünü de çok büyük bir sorun haline getirecektir. Fadi zehir yüzünden canın derdine düşmüştü.

Teşkilat Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen ve heyecan dolu sahneleri ile yine izleyicileri ekran başına toplayacak olan dizi Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.