Tozkoparan İskender 25. Bölüm Full İzle! 30 Mayıs 2021 Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender pazar günleri TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Tozkoparan İskender 25. bölüm izleme linkine ve 25. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TRT 1 ekranlarının ilginç yapımları olarak öne çıkan ve yeni sezonun merak uyandıran yapımları arasında bulunan Tozkoparan İskender yeni bölümleri ile izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Yaşıtlarından farklı olan bir çocuğun başından geçenlerin aktarıldığı dizide küçük yaşına rağmen olağanüstü güçlere sahip olan İskender’in ilgi çekici yaşamı ekranlara taşınıyor. Dostlarını ve insanları korumak için kötülere karşı mücadele veren ve yaşadıkları ile ilgi uyandırmayı başaran İskender, eğlenceyi hiçbir an eksik etmiyor. Keyifle izlenen dizi Pazar akşamları saat 20.00’de TRT 1 ekranında yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak.

Tozkoparan İskender Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

Eğlenceli bölümü ile izleyicileri geçen hafta da ekran başına toplayan dizinin en son bölümünde İskender, Ece ve Ayberk’in planları karşısında süper güçlerinin ortaya çıkması ile yüzleşmişti. Salih ve Fikri ise taşın izini sürmeye devam ederken ÇLB’nin uyarısı ile alana yabancı birisinin girdiğini öğrenmişti. İzinsiz şekilde giren kişi ise zaman makinesini etkisiz hale getirmek için çaba gösterince Tozkoparanlar da büyük bir panik içinde duruma müdahale etmek için harekete geçmişti. Diğer taraftan Tayfun ve Duygu ise Ece ile Ayberk’in kendilerinden habersiz olacak şekilde bir şeyler çevirmiş olduğunu fark ederek onların sorguya çekilmesine neden olur. Üzerinde oluşan baskıya dayanamayarak Ayberk ise soluğu hemen Mavi Ay’ın yanında almıştı. Mavi Ay’a da İskender olmadan herkesin bir hiç olduğunu söylemişti. Bu sözler karşısında etkilenen Mavi Ay’ın ise morali bozulmuştu. Bu durumda da İskender devreye girerek son karşılaşmaya dahil olmayacağını söylemişti. İskender, Mavi Ay’a kendisi olmadan Kasırga’yı yenebilecek güçte olduğunu hatırlatmış ve ona destek vermişti. Fakat Giovanni ise yine başka hilelerin peşinde koşmaya devam etmişti. Tüm bunların yanında Savaş Hoca da Makbule teyzeye bir ziyaret yapmış ve bu esnada çok önemli olan zaman taşını bulabilmişti.

Tozkoparan İskender Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Yeni bölümü merakla beklenen dizinin en son bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında olacak ve İskender ve arkadaşlarının heyecan dolu hikayesi devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.