Kardeşlerim 15. Bölüm Full İzle! 29 Mayıs 2021kardeşlerim Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kardeşlerim yeni bölümü ile pazar akşamı ATV ekranlarında olacak. Kardeşlerim 15. bölüm full izleme linkine ve 15. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ATV ekranlarında yeni sezonun iddialı yapımları arasında bulunan Kardeşlerim, ilgi çekici konusu ile izleyicileri ekran başında tutmaya devam ediyor. Dram dolu hikayesi ile birlikte izleyicilerden büyük beğeni toplayan diziyi seyredenler göz yaşlarını tutamıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümü de saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Kardeşlerim Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

İlgiyle takip edilen dizinin geçen hafta yayınlanan en son bölümünde her şeye ve herkese rağmen kopmayarak bir arada kalmaya devam gençlerin umut dolu öykülerini ekrana taşımaya devam etti. Ömer hastanede yatıyorken Suzan da yanından ayrılmamış, onun bir an önce kendisine gelmeyi beklemişti. Organ ile Şengül’ün yaşamış olduğu büyük tartışma ise aralarındaki iplerin kopmasına neden olarak Şengül’ün evi terk etmesiyle sonuçlanmıştı. Orhan bu durumdan daha sonra büyük bir mutsuzluk duymuş, aynı duyguları Şengül de yaşamıştı. Daha sonra Melisa ise Kadir’in yarım bırakmış olduğu okulu bitirmesi için kendisine destek vermişti. Diğer yandan Doruk ise Asiye’nin yanında bulunmak için Selim’in kafesinde çalışmaya koyulmuştu. Suzan da Ömer’in imzalamış olduğu sözleşmeye öfkelenerek yırtmış ve Ömer ile bağ kurmaya çalışırken Harika’nın çıldırması da an meselesi haline gelmişti. Bu durum ise Ömer’in hepten zor bir duruma düşmesine yol açarak izleyicilerin de şaşırmasına yol açmıştı. Harika da Ömer’i evinden ve annesinden uzaklaştırmak için çok keskin kararlar almış ve bunu hayata geçirmek için de gözünü iyice karartmıştı. Heyecan ve dram dolu geçen bölümde izleyiciler yaşanan gelişmeler karşısında göz yaşlarına hakim olamadılar.

Kardeşlerim Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Merakla beklenen Kardeşlerim dizisinin yeni bölümüne ait fragman yayınlandı. Yeni bölümde yine dram dolu olaylar ekrana taşınacak. Her koşula karşı mücadele etmek için birbirine sıkı sıkı tutunan gençlerin öyküleri saat 20.00’de ATV ekranlarında yer alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.